Mit livs overskrift

Mit livs overskrift

Hvordan føles det at få sit livs op- og nedture omtalt i medierne? Hvordan er det at læse rubrikker om én selv, som man ikke har haft indflydelse på? Det spørger vi kendte mennesker om i 'MIT LIVS OVERSKRIFT'. Her fortæller de deres egen version, og for første gang i deres liv kan de selv vælge overskriften. Vært: Christina Sander

Episodes

May 28, 2021 61 min
Hvor meget skal man egentlig arbejde for en god skilsmisse?

Flemming Møldrup, livsstilsekspert fra ‘Kender du typen’ mødte TV-producent Julie Ralund i slutningen af 90’erne. De blev kærester og i 2007 fik de datteren Yoko. Men tre år senere måtte de erkende, at forholdet ikke kunne holde.
Spørgsmålet er så, hvordan skilles man egentlig på en god måde, når der er et barn involveret?

Flemming og Julie er aktuelle med bogen ‘Slug kamelen...
Share
Mark as Played
Sundhedsekspert Michelle Kristensen har levet et liv fyldt med kontrol. Kontrol over sin vægt, sin mad og sin voksende virksomhed. Men da hun i 2017 blev ramt af stress, blev hun tvunget til at slippe kontrollen med sit liv for selv at få det bedre. Ikke mere pleaser.

I 2020 offentliggjorde hun, at hun var blevet kærester med en kvinde - og her oplevede hun igen kontroltabet, da medierne udråbte hende som lesbisk. Et mærkat, som hun...
Share
Mark as Played
Da forfatter Leonora Christina Skov i 2018 fik sit store folkelige gennembrud med bestselleren ‘Den, der lever stille’ åbnede hun samtidig op for den mest ærlige del af sin personlighed.
Temaerne omkring et liv i skjul for sine forældres fordømmende tanker om hendes seksualitet, en frygt for altid at være for meget og forkert og den svære vej til at finde sin egen stemme i debatten har kulmineret i hendes forfatterskab de sidste par...
Share
Mark as Played
Den succesfulde forfatter Katrine Marie Guldager var kun 21 år, da hun på tragisk vis mistede sin far i en togulykke. Den unge Katrine måtte selv tage på lighuset og identificere sin far, og den voldsomme oplevelse har trukket spor langt ind i hendes voksne liv.
I kølvandet på farens død fulgte nemlig både arvestridigheder, et anstrengt forhold til mor og søster og en ekstrem ensomhed. Det skriver hun om i sin nye bod ‘Det samme og ...
Share
Mark as Played
Le Gammeltoft blev oprindelig kendt som succesfuld DJ og vært på P3. I løbet af det seneste årti har hendes liv dog været præget af kriser, tab og stress.
I 2011 døde hendes bedste ven, DJ og radiovært Kjeld Tolstrup, hvilket efterlod en stor sorg. Kort tid efter havde Le en spontan abort, som blot skulle vise sig at være den første af fire. Hun fik stress og blev skilt, men formåede samtidig at stifte medievirksomheden Heartbeats, ...
Share
Mark as Played
Forfatter Karin Heurlin har en helt unik evne til at formidle andre menneskers følelser. Men hun er også meget åben om sine egne. I dette afsnit af 'Mit livs overskrift' fortæller hun bl.a. om sin nye bog 'Du forlader mig aldrig', og så deler hun sine følelser omkring sin egen skilsmisse, og hvor tydeligt hun stadig husker dagen, hvor hun skulle fortælle det til sine døtre.
Vært: Christina Sander
Share
Mark as Played
28-årige Ihan Haydar er i dag én af Danmarks mest eftertragtede trommeslagere. Hun er kendt fra gruppen L.I.G.A, som medvært på Voice Junior og som tidligere vinder af Melodi Grand Prix, men det lå bestemt ikke i kortene, at hun skulle ende der.

Som 10-årig flygtede hun fra Bagdad sammen med sin familie, og de slog sig ned i en lille by tæt på Næstved. Ihan blev introduceret for trommerne i sin nye folkeskole, og selvom familien ikk...
Share
Mark as Played
Skuespiller Ditte Ylva blev single da hun var i midten af 30’erne, og i stedet for at gå i panik og begynde at få børn alene, så rejste hun til Grækenland på ubestemt tid og lagde en plan for sin karriere. Og situationen beskriver meget godt Dittes tilgang til livet. Som ung droppede hun ud af gymnasiet, tog sig en alternativ skuespil-uddannelse, flyttede til Japan og senere åbnede sit eget teater. Hun er ikke tilhænger af at ‘burd...
Share
Mark as Played
For fem år siden arbejdede Pernille Aalund som global digital innovationsdirektør i Aller Media. Hun var single, havde en arbejdsuge på 80 timer og boede i et stort hus i Gentofte. Men i 2015 hvisker hun tavlen helt ren. Siger sit job op, møder en ny mand og sammen flytter de på landet. Det er tid til fordybelse og bøn.
I dette interview åbner den tidligere mediechef op om, hvorfor dette skift var nødvendigt. Om mødet med sin nye ma...
Share
Mark as Played
Fra skøjteprinsesse i Ukraine til realitystjerne i Danmark. Fra at have sex på TV til at blive en selfmade businesswoman, der kan tjene op mod 500.000 kr. på en måned.
Den 33-årige influencer Irina Olsen har været vidt omkring i sit liv, og i dette interview åbner hun både op omkring, hvorfor hun føler sig ignoreret af pressen i Metoo-sager, sin fødselsdepression og hendes mand Morten ‘Faustix’ Olsens tidligere alkoholmisbrug.
Vært: ...
Share
Mark as Played
November 10, 2020 30 min
Karina von D'ahé er kendt fra programmet 'Forsidefruer', men hun har levet et langt liv i rampelyset. I dette afsnit af 'Mit livs overskrift' kan du høre hende fortælle om den modelkarriere, der som ung bragte hende rundt i hele verden, om sit forhold til den 34 år ældre Shi-bi-dua-legende Michael Hardinger - og hvorfor hun sagde nej, første gang TV3 spurgte, om hun ville være den nye forsidefrue.
Vært: Christina...
Share
Mark as Played
Stephanie Fisker laver den meget populære podcast ‘Anden til venstre’, hun er kogebogsforfatter og har omkring 55.000 følgere på Instagram. Alligevel er aftalen i hendes ægteskab med fodboldspiller Kasper Fisker, at hans job er det vigtigste.
I dette afsnit af ‘Mit livs overskrift’ kan du høre Stephanie fortælle om at sætte sine egne behov til side, for at den anden kan udleve sin drøm.
Vært: Christina Sander
Share
Mark as Played
I dette afsnit af “Mit livs overskrift” kan du høre en meget ærlig Sarah Bro fortælle, hvordan det var at sige farvel til sit livs største passion, svømning, og efterfølgende forsøge at finde sin identitet og sit drive i en corona-verden, der er gået i stå.
Vært: Christina Sander
Share
Mark as Played
November 10, 2020 14 min
Radiovært og danser Claudia Rex fortæller om at have levet med OCD siden hun var fem år gammel. En lidelse som tidligere har medført, at tvangshandlinger fyldte 95 procent af hendes vågne tid - og som blussede op igen, da hun for nyligt blev mor.
Vært: Christina Sander
Share
Mark as Played
YouTube-stjernen Julia Sofia fortæller, hvorfor hun ikke føler sig heteroseksuel, men samtidig heller ikke føler sig homoseksuel nok til at rigtig at passe ind i LGBT-miljøet.
Vært: Christina Sander
Share
Mark as Played
Musical-stjernen Julie Steincke var 38 år og nyligt single, da hun valgte at få tjekket sin fertilitet. Hun fik den nedslående besked, at hun havde en meget lav ægreserve, og lægerne gav hende derfor kun ét år, hvis hun gerne ville nå at få børn. I dette afsnit fortæller Julie, hvordan det var at vinke farvel til håbet om kernefamilien og i stedet få opfyldt sit største ønske om at blive mor.
Vært: Christina Sander
Share
Mark as Played
Presset og angsten var enorm, da Anne-Grethe Bjarup Riis’ yngste barn fik leukæmi. Hun drak sig fuld, sloges med manden og tog et opgør med sine egne gamle traumer. Hør Anne-Grethe fortælle hudløst ærligt om hendes livs største krise her.
Vært: Christina Sander
Share
Mark as Played
Ditte Julie Jensen fra 'Den store bagedyst' åbner op om, hvordan det var at gennemgå en meget offentlig skilsmisse fra faren til hendes børn, samtidig med at hun fandt en ny stor kærlighed.
Vært: Christina Sander
Share
Mark as Played
Træner og forfatter Kristina Trolle fortæller, hvorfor hun var nødt til at få fjernet sine silikoneimplantater, før hun kunne lære at elske sig selv.
Vært: Christina Sander
Share
Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  The Daily

  This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

  The Bobby Bones Show

  Listen to 'The Bobby Bones Show' by downloading the daily full replay.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2022 iHeartMedia, Inc.