Podcaster! Del din stemme

Podcaster! Del din stemme

For dig der podcaster - eller vil igang. Bliv inspireret til at podcaste, få flere lyttere og forbedre dit indhold. Med Charlotte Heje Haase og Camilla Lærkesen fra Din Podcast.

Episodes

August 4, 2021 23 min
Det er genialt at kunne lave fjerninterviews som podcaster. Verden bliver mindre, der spares tid, og vi kan bruge både lyd og video, hvis det giver mening.

Men det tekniske kan godt give lidt hovedpine.

I denne episode dykker Charlotte ned i nogle spørgsmål fra lytterne omkring fjerninterviews og anbefaler platforme og mikrofoner til netop det formål.

Anbefalede platforme:
(Har efter udgivelsen fået affiliate aftale med Riverside, så ...
Share
Mark as Played
Hvad s?ren skal du kalde din podcast?

I denne episode deler podcastere deres historier bag deres podcastnavn.
H?r mere om alt fra stavefejl og et uforst?eligt navn til intention og tanker bag.

Link til podcast begynderkursus
https://dinpodcast.dk/online-podcastkursus/

Sparring p? dit podcastnavn:
Skriv lidt om din kommende podcast og kom med 3 titelbud. S? kommer jeg med feedback eller ideer. charlotte@dinpodcast.dk

Links til medvirk...
Share
Mark as Played
July 9, 2021 25 min
Når du skal have din egen podcast, kan det være, at navnet kommer af sig selv. Men det kan også være noget, der tager tid og en masse tanker og brainstorm øvelser. Her får du lidt tips og øvelser til at finde ind til din podcasts navn.

I næste episode kommer du bag historierne bag nogle podcasts navne. Det er ikke kedeligt.
God lytning og navnejagt.

Vært: Charlotte Heje Haase

Links

Facebookgruppe
https://www.facebook.com/groups/21342126...
Share
Mark as Played
Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og de fleste podcastere gør sig nogle tanker om, hvad der egentlig skal ske med podcasten, mens du er væk på ferie.

Skal den også gå på ferie?

Skal du forproducere?

Der er næsten ikke noget mere stressende, end at skulle på ferie, fordi der er så mange løse ender, der lige skal samles, inden man kan gå offline med ro i maven.

Samtidig er så sommeren jo en tid, hvor rigtig mange lytter til...
Share
Mark as Played
June 24, 2021 28 min
I denne episode dykker Charlotte ned og giver et hurtigt overblik over de mest almindelige typer af podcasts og tips til at finde dit krydsfelt mellem din viden og din passion.

Dit indhold skal være noget, du har lyst til at tilbringe en del tid med.

Måske du også vil skrive et kærlighedsbrev til din ideelle lytter - og gøre dig klart, hvem du gerne må skræmme LANGT væk.
Links:
https://dinpodcast.dk/online-podcastkursus/
https://char...
Share
Mark as Played
Det er ikke alle, der skal podcaste, men hvis du overvejer det, så kan det være, at dette bliver et skub til at springe ud i det.

Charlotte fortæller lidt om, hvad du kan få ud af at komme igang. Og podcasting-fordele er mere end mere synlighed og tiltrække de rette kunder. Med din egen podcast, får du dit eget talerør, hvor du kan dele din stemme, blive stærkere indenfor dit felt og positionere dig som ekspert - men som sandelig og...
Share
Mark as Played
Hver måned anbefaler vi en uafhængig podcast og fortæller om, hvad den handler om, hvorfor den er god, og hvordan du kan blive inspireret af den som podcaster. Juni måneds podcast er ifølge Charlotte "It´s Nice to Hear You". Det ligger nu som en færdig sæson på 6 episoder. Kan varmt anbefales.

Der er tale om et dokumentarisk lyd datingeksperiment af Yves D Ropper (også kaldet Heather), der både indeholder leg med audio, psy...
Share
Mark as Played
Kunne du forestille dig at tage de ægteskabelige samtaler for åben mikrofon? Det gør Nina og hendes mand Esben i podcasten Samtaler fra et ægteskab.

I denne episode taler Camilla Lærkesen med Nina Brandi om, hvordan det er at podcaste direkte fra privatlivet. Hvorfor podcasten er vigtig at lave, og hvordan i alverden man får sin ægtefælle til at sige ja til det.

Det er også en podcast om alle de tanker og bekymringer, glæder og lær...
Share
Mark as Played
Kan du godt blive lidt nervøs ved tanken om, at dine kollegaer eller fagfæller lytter til din podcast? Bange for at blive bedømt - og fundet for let, for useriøs, en dårlig formidler eller ... for meget? Det er SÅ genkendeligt.

Charlotte svarer her på et brevkasse spørgsmål fra Maja, der er akademiker og nervøs for modtagelsen hos fagfæller.

Psykolog Cleoh Dharma Søndergaard begyndte at podcaste for et år siden og deler også sine e...
Share
Mark as Played
Mariam og Duygu var undervejs med deres podcast i hele 3 år! Først kom frygten for at udgive i vejen, så kom livet i vejen. Men nu er den her, og de to unge kvinder har taget lytterne med storm. MELLEM OS er en samtalepodcast af veninderne Mariam Hassanain og Duygu Cakir.

Her giver de et ærligt og intimt billede af at være ung kvinde i nutidens Danmark. De taler om livet, døden, frygten, kærligheden og det at vokse op som et barn af...
Share
Mark as Played
I denne episode interviewer Camilla Lærkesen sin medvært Charlotte Heje Haase. Hvorfor begyndte hun egentlig at podcaste, og hvad holdt hende tilbage? Hør også om, hvordan podcasting blev vejen frem i Charlottes karriere som selvstændig.

Links:
Skab DIG
https://podcasts.apple.com/us/podcast/skab-dig/id1534702515

Podcastkurser
https://dinpodcast.dk/
Share
Mark as Played
Charlotte Heje Haase og Camilla Lærke Lærkesen podcaster om, hvordan DU kan dele DIN stemme med verden.

I denne episode interviewer Charlotte Camilla om, hvordan hun kom i gang med at podcaste, hvordan podcasting blev så vigtigt for hende, og hvilke fejl og opdagelser, hun har gjort sig undervejs.

Camilla Lærkesen podcaster om introverte i Bevidst Introvert og om netværk i sin nyeste podcast Netværkshistorier.

Camilla startede med at...
Share
Mark as Played
Denne podcast er til dig, der vil igang med at podcaste, lave bedre indhold, have flere lyttere - og have det sjovere undervejs. Medværter: Charlotte Heje Haase og Camilla Lærkesen
Share
Mark as Played

Popular Podcasts

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Dateline NBC

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  Morbid: A True Crime Podcast

  It’s a lighthearted nightmare in here, weirdos! Morbid is a true crime, creepy history and all things spooky podcast hosted by an autopsy technician and a hairstylist. Join us for a heavy dose of research with a dash of comedy thrown in for flavor.

  The Bobby Bones Show

  Listen to 'The Bobby Bones Show' by downloading the daily full replay.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2021 iHeartMedia, Inc.

  • Help
  • Privacy Policy
  • Terms of Use
  • AdChoicesAd Choices