Protcast — Protetiikan mentoripodcast

Protcast — Protetiikan mentoripodcast

Protcast juuri sinulle hammaslääkiksen opiskelija! Podcastin tavoitteena on valmentaa protetiikan teoriaopintoja ja kliinisiä opintoja aloittavaa hammaslääketieteen opiskelijaa. Haastateltavina on aloittelevia ja kokeneita mentorihammaslääkäreitä. He kertovat, miten osaamista voi kartuttaa, ja mitä ohjeita heillä on protetiikan polulle astuvalle kandidaatille. Kuuntelemalla opiskelija voi ohittaa proteettisen hoidon karikoita.

Episodes

February 28, 2022 29 mins
Millaisia oppimismahdollisuuksia protetiikan alalla on valmistumisen jälkeen? Väite: Oppiminen jatkuu valmistumisen jälkeenkin. Vieraana jaksossa erikoishammaslääkäri Vesa Pohjola.
Mark as Played
Miten työelämä haastaa tulevaa hammaslääkäriä? Väite: Kätsyssä opitaan oikeisiin töihin. Vieraana jaksossa hammaslääkäri Osmo Lintervo.
Mark as Played
Onko purennan kuntoutuksella merkitystä sairaalapotilailla? Sairaalaproteetikon arki on tiimityötä. Vieraana jaksossa erikoishammaslääkäri Nina-Li Avellan.
Mark as Played
Miten yhteistyö saadaan toimimaan hammasteknikon kanssa? Väite: Laboratoriossa on teknisen työn osaaminen hammaslääkärin kliinisen työn tueksi. Vieraana jaksossa hammasteknikko Markku Sinisalo.
Mark as Played
Jakso käsittelee niitä asioita, jotka ovat jääneet epäselviksi kliinisten opettajille, H5- ja H4- opiskelijoille protetiikan opintojen jälkeen. Pohdintaa ja puhetta opetuksesta ja sen mahdollisuuksista. Tervetuloa mukaan!
Mark as Played
Miten valmistautua aloittamaan proteettista hoitoharjoittelua? Väite: Opettajat salissa ovat kandeja varten. Vieraana jaksossa on erikoishammaslääkäri, kliininen opettaja Pauli Varpavaara.
Mark as Played
Miten valmistaudun aloittamaan proteettista hoitoa? Väite: Ennen protetiikkaa on paron hoito. Vieraana jaksossa tutkija, erikoistuva hammaslääkäri Aino Salminen.
Mark as Played
Miten valmistautua kliinisen hoitoharjoitteluun? Väite: Ihminen on kokonaisuus ja osiensa summa. Vieraana jaksossa lääkäri, hammaslääkäri Olli-Pekka Lappalainen.
Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Around the NFL

  NFL.com's "Around the NFL" crew (Gregg Rosenthal, Dan Hanzus and Marc Sessler) break down the latest football news, with a dash of mirth.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  The Bobby Bones Show

  Listen to 'The Bobby Bones Show' by downloading the daily full replay.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2023 iHeartMedia, Inc.