AULA CREATIVA VIRTUAL

AULA CREATIVA VIRTUAL

Aquest podcast té com a objectiu fer partícep a la comunitat educativa de propostes, debats, temàtiques d’actualitat vinculades amb l’educació.

Episodes

April 13, 2024 31 mins
Entrevistem a Bea Ramón Iglesias, autora de "Muchas letras, muchos sueños". Un viatge personal d'autoconeixement i superació amb un missatge d'optimisme. Voleu saber-ne més?
Mark as Played
🎙️ Nou episodi d'"Aprenent amb STEAM"! 🚀 En aquest episodi explorem l'emocionant món de les metodologies STEAM: Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques. Descobreix com aquestes metodologies transformen l'educació, inspiren els estudiants i els preparen per al món actual i futur.
🔍 En aquest episodi parlem sobre: ✨ Origen i evolució de les metodologies STEAM ✨ Beneficis i reptes d'implementar STEAM a l'aula ✨ Exemples...
Mark as Played
En aquest episodi explicaré els detalls de la meva novel·la "Los guaerdianes del castillo".
Mark as Played
Exposem els beneficis de l'art en el desenvolupament dels infants fent alguna proposta de lectures interessants sobre aquesta temàtica.
Mark as Played
Descobrim estratègies per millorar la comprensió i interpretació dels textos literaris.
Mark as Played
Descobrim el secret dels mapes visuals per l'aprenentatge de fets històrics del passat de la mà de Sofía González Gil autora de "LAS PIZARRAS DE LA HISTORIA DEL MUNDO"
Mark as Played
October 22, 2023 20 mins
Coneix la metodologia anomenada "estacions d'aprenentatge" i els seus beneficis.
Mark as Played
En aquest episodi donem un repàs als indicadors per detectar alumnes amb dislèxia així com diferents recursos i consells per aplicar a l'aula.
Mark as Played
En aquest episodi comentem dos publicacions o recomanacions literàries que he descobert durant aquest estiu, esperant a que els nostres seguidors i seguidores comentin les seves propostes.
Mark as Played
Entrevistem a Sergi Tarter: autor d'un poemari on exposa els seus sentiments en el seu camó per superar angoixes, baixa autoestima...i on la salut mental és l'eix vertebrador.
Mark as Played
Entrevistem a Víctor Cerrudo Higelmo, mestre d'Educació Infantil, logopeda i expert universitari en intervenció educativa per la Universidad Complutense de Madrid.
Ens presenta el seu mètode d'aprenentatge de la lectoescriptura i l'ortografia (VOVIP) per alumnes d'Educació Infanil fins segon d'Educació Primària.
Mark as Played
Analitzem l'estudi realitzat per el Reading & Literacy Discovery Center del Hospital de Nens de Cincinnati per veure els efectes de les pantalles i de la lectura en la matèria blanca del nostre cervell.
Mark as Played
Entrevistem a Patricia Pérez i Julio Santos: autors de la saga literària de Les aventures de Txano i Òscar. En aquest cas ens presenten la seva última publicació "Les aventures de Txano i Òscar. L'àguila doble".
Mark as Played
En aquest episodi expliquem com es pot treballar la intel·ligència social a l'aula i per què és important tenir-la en compte en el dia a dia a l'aula.
Mark as Played
Francesco Cirilo va crear a finals de la dècada dels 1980 aquesta tècnica per administrsar millor el temps destinat a la realització d'una activitat i que combina temps de concentració amb temps de descans. En aquest episodi en parlem de com s'ha d'aplicar aquesta tècnica i quins beneficis ens pot aportar.
Mark as Played
En aquest episodi fem unes recomanacions literàries per la Diada de Sant Jordi. A més, animem a escoltar altres episodis on escriptors ens exposen les característiques més importants de les seves obres.
Mark as Played
Entrevista a Javi Padilla, autor de la saga literària "Mara Turing". Unes novel·les que combinen l'aventura, l'entreteniment i l'aprenentatge educatiu en l'ús de la tecnologia relacionada amb la programació. Parlem amb el seu autor que ens donarà les claus del seu èxit i una pinzellada de la seva última publicació "Mara Turing. El Dilema de los Sabios".
Mark as Played
Entrevista a l'escriptor, mestre i antropòleg Iñaki Sainz de Murieta que ens presenta la seva última publicació "Hernán Cortés". Un llibre en format de còmic que ens permetrà conèixer millor aquest capità espanyol que va impulsar la conquesta de l'imperi asteca durant el segle XVI.
Mark as Played
February 19, 2023 32 mins
Entrevista a l'escriptor Iñaki Biggi. Autor entre altres novel.les de "El lobo de Whitechapel".
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.