En fiskepodcast

En fiskepodcast

Tag med Gordon P. Henriksen og hans fiskekammerater på små fiskeeventyr rundt omkring i hele landet, og bliv klogere på lystfiskeriet og de mange oplevelser det bringer!

Episodes

July 6, 2021 30 min
Frederikssund kommune byder på et væld af fiskepladser, fiskearter og fiskefrivillige. I
denne podcast kommer du med på hornefisketur sammen med Andreas og Malte, og
resten af deres skoleklasse. Du lærer også mere om, hvordan Frederikssund kommunes
samarbejde med Fishing Zealand gør det nemmere at være ørred i de små vandløb, med
hjælp fra den Sjællandske Grusbande.

Produceret af Gordon P. Henriksen og Peter Ørbæk for Fishing Zealand og...
Share
Mark as Played
Fiskeriet giver Irena selvtillid og ro. Den nordlige del af Randers Fjord tilbyder sin arts- og strømrige forhold til både lystfiskere og havørreder. Havørreden er målet i dette afsnit, hvor Irena Mathiasen fokuseret går efter den smukke fisk. For Irena har fiskeriet været definerende for hendes liv, hvem hun er og hvor hun finder selvtillid og ro. Især det sidste er specielt for Irenas historie.

"Kvinder der fisker" er pro...
Share
Mark as Played
Linda og Karen ved hvad det vil sige at bruge mange timer på kysten efter havørred - og de kender værdien af at få fisk på krogen, med Tåsinges smukke kyster som kulisse. De ser ikke deres køn som hverken en begrænsning eller fordel nå de finder stængerne frem, fordi så snart de har waders på, er de bare lystfiskere. Det beviser de på denne flotte efterårsdag, når fiskene er i biddet, og de kvinder nyder at opleve den sydfynske hav...
Share
Mark as Played
Øl, vin og torsk! Alt kan ske når Fiskekonerne samles for at fange fisk omkring København - og nogle gange fanger de også fisk! Konerne mødes gennem lystfiskeriet, og tager fiskeriets rum som en mulighed for at komme hinanden, sig selv, naturen nærmere. Og hvad de ikke fanger af fisk, gør de op for med hygge og samvær, og det viser dig tydeligt på denne kolde aftentur efter torsk i Københavns inderhavn.

"Kvinder der fisker"...
Share
Mark as Played
Det er efterår på Møn, og Katrine Kirk er taget til øen for at være en del af #mønsession20. Som en af de få kvindelige fluefiskere, drager hun til Møn for at fange fisk på lige fod med alle andre. På vejen til den næste fisk, bidrager hun med sine personlige egenskaber, som løfter turen op fra at handle om fisk, til at mødes om at fiske.

"Kvinder der fisker" er produceret for LystfiskerDanmark af Gordon P. Henriksen
Optagel...
Share
Mark as Played
March 18, 2020 23 min
Nu er det tid til Bornholm Session, en fluefiskefestival som hvert år tager til Bornholm! Med øens klipper og kyster som kulisse mødes fluefiskere fra hele landet for at fiske, feste og føle Bornholms gæstfrihed. Tag med når jeg giver jer en lydsmag på hvad der sker under Session, når deltagerne sætter ord på begivenhederne.

Vært: Gordon P. Henriksen
Optagelse, klip og mix: Peter Ørbæk
Produceret med midler fra Destination Bornholm
Ta...
Share
Mark as Played
March 9, 2020 29 min
I tredje afsnit er vi ude med fiskeguide Bjarke Borup og fiske med flue efter havørrederne på de bornholmske kyster. Biolog Kaare Manniche Ebert fortæller om havørredens byttedyr og Bjarke og Gordon snakker om fluerne og udstyret – og så er der også fangst, action og en gang vinterbadning med i progammet!

Vært: Gordon P. Henriksen
Optagelse, klip og mix: Peter Ørbæk
Lavet i samarbejde med Destination Bornholm
Share
Mark as Played
March 9, 2020 20 min
I andet afsnit er der fokus på udstyr og spinnefiskeri, når vi tager en tur ud på kysten. Derudover er der gode tips om mad, overnatninger og gode råd til at planlægge sin fisketur til Bornholm. Kaare Manniche Ebert er gæst of fortæller om de bornholmske fisk og forhold.

Vært: Gordon P. Henriksen
Optagelse, klip og mix: Peter Ørbæk
Lavet i samarbejde med Destination Bornholm
Share
Mark as Played
March 9, 2020 30 min
Jeg elsker Bornholm og ikke mindst havørredfiskeriet der om vinteren. I første episode af "En fiskepodcast: Havørredfiskeri på Bornholm” tager vi til øen og hører om hvad der gør den til noget ganske særligt. Biolog i Danmarks Sportsfiskerforbund, Kaare Manniche Ebert, fortæller om de unikke havørredbestande og Jesper Schiøtt fra Sportdres i Rønne leverer en masse viden om grej og udstyr til spinnefiskeriet.

Vært: Gordon P. Henr...
Share
Mark as Played

Popular Podcasts

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  The Daily

  This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

  Dateline NBC

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  The Ben Shapiro Show

  Tired of the lies? Tired of the spin? Are you ready to hear the hard-hitting truth in comprehensive, conservative, principled fashion? The Ben Shapiro Show brings you all the news you need to know in the most fast moving daily program in America. Ben brutally breaks down the culture and never gives an inch! Monday thru Friday.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2021 iHeartMedia, Inc.

  • Help
  • Privacy Policy
  • Terms of Use
  • AdChoicesAd Choices