K-Rådgiver

K-Rådgiver

I podcasten interviewes eksperter og praktikere om alt fra de store kommunikationsfaglige linjer til de små konkrete eksempler. Om de ting der lykkedes og om alle de lærerige bump på vejen. Målet er at give dig der lytter med viden, inspiration og konkrete eksempler, at trække på, når du i din hverdag hjælper andre kommunikere bedre. Læs mere på www.k-rådgiver.dk

Episodes

October 1, 2020 46 mins
I det her afsnit har jeg haft æren af at tale med ’verdens stærkeste copywriter’, Per Andreasen, om copywriting, brands og branding, som er det som han er ekspert i.

Lyt med og bliv bl.a. klogere på:

- Hvad et stærkt brand er
- Hvorfor kernefortællingen er et vigtigt element
- Og hvordan man som K-rådgiver kan arbejde med både sit eget og andres brand

______________________________________

Tidskoder for afsnittet:

00.00 – Intro og rund...
Mark as Played
”Hvordan ser din marketingplan ud?

Hvis du arbejder med markedsføring, så kender du sikkert til den frustrerende følelse af manglende overblik, struktur og planlægning – trust me, been there.. ”

Sådan lyder de første linjer i det LinkedIn-opslag, som dagens gæst Anne Riisom Svinth lavede for knapt tre uger siden.

I opslaget delte hun et skærmdump af den skabelon til en marketingplan, som hun selv har udviklet.

Og noget tyder på, at hun...
Mark as Played
Podcastmediet er for alvor ved at få tag i danskerne. Ifølge DRs årlige rapport, om medieudviklingen i Danmark, fremgår det, at hele 18% af danskerne lyttede til en podcast mindst én gang om ugen i 2018. Til sammenligning var tallet kun 9 % i 2016 – altså en fordobling på kun 2 år.

At knap én femtedel af danskerne nu lytter til podcasts på ugentlig basis, gør at mediet og kommunikationsformen nu er så udbredt, at vi der arbejder med...
Mark as Played
Historier og budskaber står bare stærkest og giver mest genlyd, når de kommer fra ”almindelige” mennesker med autentiske fortællinger, som folk kan relatere til.

I en verden fyldt med professionelt kommunikerende virksomheder og organisationer, nul-fejls-kultur og potentielle shitstorms på sociale medier, er det dog langt fra alle folk på gulvet, der har et ønske om at stikke snuden frem og ytre deres mening eller dele ud af deres v...
Mark as Played
Vores måde at søge og tilegne os informationer – vores medievaner – er blevet ændret markant bare de sidste ti år. Det skyldes i høj grad digitaliseringen og de sociale mediers indtog, som har resulteret i det man populært kalder demokratiseringen af medierne.

Væk er det traditionelle mediehierarki, hvor pressen havde monopol på nyhedsproduktionen.
I dag kan alle skabe og distribuere deres egne nyheder – Og den mulighed gør flere og...
Mark as Played
Vi lever i en tid hvor flere kan, skal og vil kommunikere mere og bedre.
Det sætter nye og større krav til os der arbejder som kommunikatører.
I dag er det ikke nok, at vi selv mestrer de forskellige kommunikationsdiscipliner - vi skal også kunne give vores viden videre OG til tider sætte den helt fri gennem andre.
Man skal med andre ord kunne rådgive.

Men hvad er god kommunikationsrådgivning egentlig?

Det kan du høre om i dette afsnit,...
Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Around the NFL

  NFL.com's "Around the NFL" crew (Gregg Rosenthal, Dan Hanzus and Marc Sessler) break down the latest football news, with a dash of mirth.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  The Bobby Bones Show

  Listen to 'The Bobby Bones Show' by downloading the daily full replay.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2023 iHeartMedia, Inc.