KONGRESSEN PRÆSENTERER: KENNEDYLAND

KONGRESSEN PRÆSENTERER: KENNEDYLAND

Historien om Kennedy-familiens medlemmer. Om folkene rundt om dem. Om den tid de levede i. Og begivenhederne der prægede dem.

Episodes

October 5, 2021 29 min
Onsdag den 6. oktober udkommer en ny dansk bog om Kennedy-dynastiet. Manden bag værket er den ene af de to værter på Kennedyland, Kongressens chefredaktør Anders Agner. I denne specialudgave af programmet taler han og Peter Keldorff om bogen og fremtiden for Kennedy-dynastiet.
Mark as Played
I 16. episode af vores podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om Kerry Kennedy. Datter af Bobby og Ethel Kennedy og en af de mest fremtrædende medlemmer af Kennedy-dynastiet i dag, blandt andet i kraft af hendes position som chef for RFK Centre.
Mark as Played
May 11, 2021 70 min
I 15. episode af vores podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om Joe Kennedy III. Manden, som Kennedy-familien så som det nye politiske håb, men som i 2020 løb ind i et uventet nederlag i familiens hjemstat, Massachusetts.
Mark as Played
May 4, 2021 50 min
I 14. episode af vores podcastserie KENNEDYLAND har Anders Agner og Peter Keldorff besøg af professor Jørn Brøndal til en samtale om Martin Luther King. Manden, som sammen med både Jack og Bobby Kennedy kæmpede for borgerrettigheder tilbage i 1960'erne og som på tragisk vis led samme skæbne som de to brødre.
Mark as Played
April 27, 2021 38 min
I 13. episode af vores podcastserie KENNEDYLAND har Anders Agner og Peter Keldorff selskab af hjerneforsker Peter Lund Madsen for at tale om Rosemary Kennedy. Kvinden, der ikke var som de andre Kennedy-søskende og som endte med at få det hvide snit - med fatale følger.
Mark as Played
April 20, 2021 38 min
I 12. episode af vores podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om Jean Kennedy Smith. Kvinden, der ofte er blevet beskrevet som den sky Kennedy, men hvis meritter både tæller grundlæggelsen af Very Special Arts og ambassadørposten i Irland i 90'erne.
Mark as Played
April 13, 2021 41 min
I 11. episode af vores podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om Eunice Kennedy Shriver. Kvinden, der i mange år stod i skyggen af sine brødre Jack, Bobby og Ted, men som i dag anerkendes som en af de mest betydningsfulde i Kennedyklanen, blandt andet som initiativtager til Special Olympics.
Mark as Played
April 6, 2021 40 min
I tiende episode af vores podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om Jack og Jackie Kennedys datter, Caroline. Kvinden, der i mange år undgik offentlighedens søgelys, men som i 2008 for alvor trådte frem på scenen og støttede Obama, der efterfølgende gjorde hende til ambassadør i Japan.
Mark as Played
March 30, 2021 66 min
I niende episode af vores podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om manden, der var John F. Kennedys vicepræsident. Manden, som overtog præsidentembedet efter JFK's død og som siden hen blev tacklet internt af Bobby Kennedy ved valget i 1968, Lyndon B. Johnson.
Mark as Played
March 9, 2021 54 min
I ottende episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND har Anders Agner og Peter Keldorff besøg af Michael Carøe til en samtale om manden, der gennem flere år var nær ven af Kennedy-familien og som stod bag JFK's kampagnesang; Frank Sinatra.
Mark as Played
March 2, 2021 72 min
I syvende episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om manden, der blev født som den yngste i søskendeflokken, men som endte som families overhoved gennem fire årtier; Ted Kennedy.
Mark as Played
February 23, 2021 34 min
I sjette episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om manden, der var Kennedy-klanens patriark og som var den drivende kraft bag sønnernes politiske virke; Joseph Patrick Kennedy Sr.
Mark as Played
February 16, 2021 52 min
I femte episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om manden, der i mange år var sin brors nærmeste støtte og som efter JFK’s død blev familiens overhoved, Robert F. Kennedy.
Mark as Played
February 8, 2021 74 min
I fjerde episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND har Anders Agner og Peter Keldorff besøg af forfatteren Peter Christensen til en samtale om JFK's legendariske taleskriver Ted Sorensen.
Mark as Played
February 1, 2021 33 min
I tredje episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om manden, der blev kaldt hele Amerikas søn. Manden, der på tragisk vis døde i en alder af blot 38 - John Fitzgerald Kennedy Junior.
Mark as Played
January 25, 2021 48 min
I den anden episode i vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om førstedamen, stilikonet og hovedarkitekten bag skabelsen af Camelot-myten; Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis.
Mark as Played
January 14, 2021 62 min
I den første episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om den mest berømte af alle Kennedyerne, nemlig manden, der for 60 år siden tiltrådte som amerikansk præsident; John Fitzgerald Kennedy.
Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  The Piketon Massacre

  The most notorious mass murder in Ohio’s history happened on the night of April 21, 2016 in rural Pike County. Four crime scenes, thirty-two gunshot wounds, eight members of the Rhoden family left dead in their homes. Two years later a local family of four, the Wagners, are arrested and charged with the crimes. As the Wagners await four back-to-back capital murder trials, the KT Studios team revisits Pike County to examine: crime-scene forensics, upcoming legal proceedings, and the ties that bind the victims and the accused. As events unfold and new crimes are uncovered, what will it mean for all involved? What will it mean for Pike County?

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  Morbid

  It’s a lighthearted nightmare in here, weirdos! Morbid is a true crime, creepy history and all things spooky podcast hosted by an autopsy technician and a hairstylist. Join us for a heavy dose of research with a dash of comedy thrown in for flavor.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2022 iHeartMedia, Inc.