Kväll med Svegot

Kväll med Svegot

Magnus Söderman, Björn Björkqvist och Dan Eriksson sätter agendan varje måndag - ständigt relevant, aldrig politiskt korrekt. Vi utgår nästan alltid från aktuella nyheter, men går gärna på djupet vad gäller ideologi, historia, filosofi och strategier för en fri svensk framtid.

Episodes

June 14, 2021 83 min
Vi talar om Jonna Simas skräckupplevelse hos läkaren, den senaste adoptionsskandalen, Expos senaste påstående om Det fria Sverige samt nya historiska fynd runt Svenskarnas hus. Dessutom får vi ett sommarprat från Hampus om ruralisering.

https://www.radiosvegot.se
Share
Mark as Played
Sommarprogrammet fortsätter och fokuserar den här gången på två störa ämnen. Dels går vi igenom Ivar Arpis text om advokat Emma Persson och talar om yttrandefrihet, mediekontroll och aktivistiska jurister. Sedan tar vi ett större grepp kring nationaldagen, eller Svenska flaggans dag, och etablissemangets attacker på vår identitet. Vi talar om hur arbetarrörelsen förstörde Sverige, hur utlänningar nu blir mer uttalade i sin svenskfi...
Share
Mark as Played
Sommar med Svegot tar över Kväll med Svegots flöde fram till den 30 augusti. Men för att inte förvirra er allt för mycket så är det Dan, Magnus och Björn som håller i det första sommarprogrammet. En del saker är sig likt, annat är väldigt annorlunda.


I detta sommarprogram:

- Socialdemokraterna vill inför "miljonärsskatt", vad innebär det och vad tänker vi om det?
- Årets första sommardrink
- Veterandagen - är det något att fira...
Share
Mark as Played
May 24, 2021 123 min
Säsongsavslutning för Kväll med Svegot där Dan, Magnus och Björn återigen tar upp brännheta frågor. Vi tittar närmare på husrannsakan mot Björn Höcke och utvecklingen i Thüringen sedan vänstern vann valet 2019 och hur Tommy Robinson får ett "tack, men nej tack" från judiska organisationen. Det blir också allt mer tydligt att coronaviruset skapades i ett USA-finansierat labb i Wuhand, och så har AFA i Göteborg blivit "do...
Share
Mark as Played
May 18, 2021 109 min
Några vårtecken med nedslagna och rånade majblommeförsäljare fick vi inte i år. Pandemin är orsaken till det. Sommaren kom direkt i maj i stället, med bilbränder i Eskilstuna, och därtill en brandattack mot stadens polishus. Detta är det stora ämnet för Kväll med Svegot när Magnus och Björn slår sina huvuden i hop och sänder direkt.

Men det är inte allt. Vetlandaterroristen som rättsväsendet vägrar kalla terrorist kommer vi ta upp. ...
Share
Mark as Played
Vi har tittat på partiledardebatten så att du slipper! Vi snackar kvinnomisshandel, hönshus, migrationsuppgörelse och vänsterpartistisk strategi. Dessutom om Teskedsorden, Kottvägen, Flashback, första maj i Stockholm och en och annan överraskning.

Videoversion: https://odysee.com/@RadioSvegot:5/kms136:a?r=A1AjKNNZuC4YgPisUb6jE3h1xMHv8xjd
Share
Mark as Played
April 26, 2021 122 min
Vi går igenom invandringens fantastiska vinster för Sverige, nya hyllade Saltkråkan, den helt rättvisa domen i George Floyd-fallet, Ann Lindes diplomatiska fingerspitzengefühl och hur Lenin och Starbucks tillsammans ska rädda världen. Det är Kväll med Svegot och Dan, Magnus och Björn blandar humor med analyser, kommentarer och näthat så som bara trojkan kan.

Videoversion: https://odysee.com/@RadioSvegot:5/kms135:c?r=A1AjKNNZ...
Share
Mark as Played
April 19, 2021 118 min
Äntligen måndag och Kväll med Svegot igen! I kväll om bland annat:

- Salvini inför rätta för kidnappning
- Svensk demografi diskuteras i Finland
- Ska föräldrar få ha åsikter om sina barns skolgång?
- RFSU sprider äckelporr i svenska skolor
- Jimmie Åkesson i 30 minuter
- Sverigedemokraterna nya TV-satsning Riks

https://www.svegot.se
Share
Mark as Played
April 12, 2021 124 min
Dan Eriksson, Björn Björkqvist och Jalle Horn håller i Kväll med Svegot denna måndag och går bland annat igenom de senaste coronagalenskaperna, Tommie Lindh, utvecklingen på Lövudden, spermabrist för ensamstående kvinnor och nya försök att stoppa åldrandet genom att injicera blod från ungdomar.

www.svegot.se
Share
Mark as Played
March 29, 2021 128 min
Måndag betyder Kväll med Svegot och den här gången tar vi oss återigen det viktigaste så som bara vi kan: Snuskgubbarna Foucault, Lambertz och Biden läggs under lupp, men vi snackar också bland annat om Liberalerna, knivattacker, massinvandring och mycket annat.

VIDEOVERSION: https://odysee.com/@RadioSvegot:5/kms132:7?r=A1AjKNNZuC4YgPisUb6jE3h1xMHv8xjd
Share
Mark as Played
March 22, 2021 124 min
Sveriges viktigaste måndagsprogram avhandlar den här veckan Kalmar och gatunamnen, dagen mot rasdiskriminering, Yasin, Federley, coronaförbud mot att stå stilla samt Säpo och övervakning av svenska partier. Vi kommer avslöja lögner, skratta åt dumheter och analysera samtiden som bara vi kan.

Alternativ Eurovision: https://europainvicta.eu/lets-make-eurovision-european-again-2021/

Hör alla våra poddar: https://www.svegot.se
Share
Mark as Played
March 15, 2021 143 min
En titt på Lennart Matikainens senaste video får Magnus Söderman att gå i taket. Vi förklarar vikten av att inte reproducera de fria folkens fienders världsbild.

Vi tar också ett stort grepp kring korruptionen i så väl Sverige som vår närmaste omvärld i spåren av coronatyranniet. Bland annat skakar en stor skandal de tyska kristdemokraterna efter att en av deras toppolitiker tjänat många miljoner på munskydd, och läcka hemliga dokum...
Share
Mark as Played
March 8, 2021 137 min
Stora och viktiga ämnen som lär göra oss ovän med alla. Internationella kvinnodagen, Harry och Meghan hos Oprah Winfrey, tusenmannamarschen i Stockholm och de massmediala efterverkningarna samt kontrajihadismen som entrism i den nationella oppositionen.

Hör alla våra poddar på https://www.svegot.se
Share
Mark as Played
March 8, 2021 130 min
Stora och viktiga ämnen där vi tittar på de samhälleliga effekterna av coronarestriktionerna, men också på det föreslagna förbudet mot medlemskap i ”rasistiska organisationer” och huruvida framångar för Sverigedemokraterna är bra för svensk nationalism eller inte.
Share
Mark as Played
Det är dags för ännu en direktsändning och den här gången ska vi tillsammans utforska det antivita etablissemangets senaste ondskefulla förehavanden. Vi tittar på Coca-Colas interna utbildningar, Moderaternas kärlek till folkutbytet och det snart förnyade press- och mediestödet. Allt hänger samman mer än man kanske först vill tro.

Hör resten av våra program och stöd vårt arbete på www.svegot.se
Share
Mark as Played
February 15, 2021 128 min
Bland annat om Joe Bidens hån av Dresdens bomboffer, Aron Flams lögner på Twitter, Polen och förintelseforskningen, två månader med Bulletin och att vissa Svärjevänner är ett större hot mot en svensk framtid än islamister.

Stöd vårt arbete och hör fler poddar på https://www.svegot.se
Share
Mark as Played
February 11, 2021 120 min
De senaste dagarna har två konspirationer avslöjats, och vi går igenom dem båda. Dessutom tittar vi på hur en liberalkonservativ regering skulle kunna se ut, och talar om huruvida man ska dammsuga för att slå tillbaka mot Miljöpartiet. Programmet avslutas med Magnus mer eller mindre fantastiska fakta.

VARNING: Du lyssnar via vårt flöde på Spreaker. Vill du ha poddarna först av alla? Använd vårt ordinarie RSS-flöde på https://www.sve...
Share
Mark as Played
February 1, 2021 131 min
Det pågår statskupper i så väl USA som i Sverige. Tror du oss inte? Lyssna då på detta avsnitt. Vi talar också om Miljöpartiets nya språkrör, den nya institutionen för mänskliga rättigheter och problemet med konservatismen.

Bli stödprenumerant: https://www.svegot.se/product/stodprenumeration-for-radio-svegot/
Ge en gåva: https://www.svegot.se/product/gava-till-radio-svegot/
Läs mer om Svegotmynt: https://www.svegot.se/mynt/
Share
Mark as Played
January 25, 2021 137 min
i är tillbaka och det med besked! Dan Eriksson, Magnus Söderman och Björn Björkqvist sända nästan två och en halv timme denna måndagskväll. Bland annat om:

- Joe Bidens första vecka
- SVT Agenda och propagandan
- Ariernas aber: Sverigevännernas naivitet
- Magnus fantastiska fakta

Chatta med andra lyssnare: https://www.t.me/svegotchatt
Stöd Radio Svegot: https://www.svegot.se/plus
Stöd Det fria Sverige: https://www.detfriasverige.se/donera
...
Share
Mark as Played
January 18, 2021 132 min
Följ med oss när vi väver ihop ett antal aktuella nyheter tillsammans med större frågor för att diskutera framtiden för så väl USA som Europa. Vart är vi egentligen på väg och vilken av kontinenterna har ljusast framtid?

Länkar:
Lyssna dygnet runt: https://www.svegot.se
Dans blogg för frihet på nätet: https://www.daneriksson.com
Stöd Radio Svegot: https://www.svegot.se/plus
Stöd Det fria Sverige: https://www.detfriasverige.se/donera
Orga...
Share
Mark as Played

Chat About Kväll med Svegot

Advertise With Us

Popular Podcasts

Crime Junkie
The Daily

The Daily

This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

Dateline NBC

Dateline NBC

Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

For You

    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2021 iHeartMedia, Inc.