Kväll med Svegot

Kväll med Svegot

Magnus Söderman, Björn Björkqvist och Dan Eriksson sätter agendan varje måndag - ständigt relevant, aldrig politiskt korrekt. Vi utgår nästan alltid från aktuella nyheter, men går gärna på djupet vad gäller ideologi, historia, filosofi och strategier för en fri svensk framtid.

Episodes

July 26, 2021 118 min
Dan och Magnus får sällskap av Ernst Robert Almgren och vi får ett samtal om allt från dieter till sexköp. Vi hinner också med att tala om Polens och Ungerns trots mot EU, om homorörelsens diaboliska plan, om Nima Dervish svenskfientliga (!) Facebookinlägg, USA:s förfall och den allt snabbare framväxande diktaturen.

Viktiga ämnen som tacklas med både djup och humor.

https://www.radiosvegot.se
Share
Mark as Played
Dan och Magnus får förstärkning av Chris från Vita Pillret och Lögnarnas Tempel. Det blir en diskussion där vi försöker förstå mekanismerna bakom kulturtanters ghettovurm, twittersnutars svenskhat och realpolitikens påverkan på kulturen. Dessutom reder vi ut Sverigedemokraternas egentliga politiska roll, huruvida Sverige AB bör byta flagga och att Magnus blivit en sojapojka. Till sist en uppdatering från Tyskland som drabbats av öv...
Share
Mark as Played
Efter en somrig helg för trojkan, med allt från typ maratonlopp till typ grottutforskning, är det dags att sovra bland veckans viktigaste händelser. Bland annat om Donald Trumps nya grift och varför Gettr är dömt att misslyckas, om Instagrams senaste censurvåg, om invandringen som belastning och Sverigedemokraternas hyckleri, om SSU:are som ölar med sverigedemokrater, om det tyska Miljöpartiets fall och så Lukasjenkos invandringsva...
Share
Mark as Played
Dan, Björn och Magnus är i sommarstämning men har ändå några allvarliga ord att dela med sig av. Bland annat talar vi om:

- Christos Pappas är gripen och vår grekiska kamrat får självklart vårt obevekliga stöd. Det är en demokratisk fars att fängsla folkvalda politiker på grund av deras partitillhörighet, och "demokraternas" stöd av det visar också den liberala demokratins sanna, totalitära ansikte.

- Polis skjuten till döds ...
Share
Mark as Played
Stefan Löfven och hans regering avgår istället för att utlysa extraval, så vad betyder det och vad tror vi händer härnäst? Dessutom tittar vi på den gråtande och uppenbart naiva integrationspolisen Ulf Boström, somalierdådet i Würzburg och Aftonbladets nya kampanj för folkblandning. Som grädde på moset blir det dessutom en diskussion kring det här med svensk identitet.

Vår idé var att detta avsnitt skulle bli ett midsommarreportage...
Share
Mark as Played
Björn Björkqvist slår sig ned med bokaktuelle Tommy Ulmnäs i Svenskarnas hus för ett samtal om tillståndet i Sverige och vad som gått snett de senaste 50 åren.

Beställ Tommy Ulmnäs nya bok på https://logik.se/Produkt/sverige-de-subversivas-paradis/
Share
Mark as Played
Vi talar om Jonna Simas skräckupplevelse hos läkaren, den senaste adoptionsskandalen, Expos senaste påstående om Det fria Sverige samt nya historiska fynd runt Svenskarnas hus. Dessutom får vi ett sommarprat från Hampus om ruralisering.

https://www.radiosvegot.se
Share
Mark as Played
Sommarprogrammet fortsätter och fokuserar den här gången på två störa ämnen. Dels går vi igenom Ivar Arpis text om advokat Emma Persson och talar om yttrandefrihet, mediekontroll och aktivistiska jurister. Sedan tar vi ett större grepp kring nationaldagen, eller Svenska flaggans dag, och etablissemangets attacker på vår identitet. Vi talar om hur arbetarrörelsen förstörde Sverige, hur utlänningar nu blir mer uttalade i sin svenskfi...
Share
Mark as Played
Sommar med Svegot tar över Kväll med Svegots flöde fram till den 30 augusti. Men för att inte förvirra er allt för mycket så är det Dan, Magnus och Björn som håller i det första sommarprogrammet. En del saker är sig likt, annat är väldigt annorlunda.


I detta sommarprogram:

- Socialdemokraterna vill inför "miljonärsskatt", vad innebär det och vad tänker vi om det?
- Årets första sommardrink
- Veterandagen - är det något att fira...
Share
Mark as Played
May 24, 2021 123 min
Säsongsavslutning för Kväll med Svegot där Dan, Magnus och Björn återigen tar upp brännheta frågor. Vi tittar närmare på husrannsakan mot Björn Höcke och utvecklingen i Thüringen sedan vänstern vann valet 2019 och hur Tommy Robinson får ett "tack, men nej tack" från judiska organisationen. Det blir också allt mer tydligt att coronaviruset skapades i ett USA-finansierat labb i Wuhand, och så har AFA i Göteborg blivit "do...
Share
Mark as Played
May 18, 2021 109 min
Några vårtecken med nedslagna och rånade majblommeförsäljare fick vi inte i år. Pandemin är orsaken till det. Sommaren kom direkt i maj i stället, med bilbränder i Eskilstuna, och därtill en brandattack mot stadens polishus. Detta är det stora ämnet för Kväll med Svegot när Magnus och Björn slår sina huvuden i hop och sänder direkt.

Men det är inte allt. Vetlandaterroristen som rättsväsendet vägrar kalla terrorist kommer vi ta upp. ...
Share
Mark as Played
Vi har tittat på partiledardebatten så att du slipper! Vi snackar kvinnomisshandel, hönshus, migrationsuppgörelse och vänsterpartistisk strategi. Dessutom om Teskedsorden, Kottvägen, Flashback, första maj i Stockholm och en och annan överraskning.

Videoversion: https://odysee.com/@RadioSvegot:5/kms136:a?r=A1AjKNNZuC4YgPisUb6jE3h1xMHv8xjd
Share
Mark as Played
April 26, 2021 122 min
Vi går igenom invandringens fantastiska vinster för Sverige, nya hyllade Saltkråkan, den helt rättvisa domen i George Floyd-fallet, Ann Lindes diplomatiska fingerspitzengefühl och hur Lenin och Starbucks tillsammans ska rädda världen. Det är Kväll med Svegot och Dan, Magnus och Björn blandar humor med analyser, kommentarer och näthat så som bara trojkan kan.

Videoversion: https://odysee.com/@RadioSvegot:5/kms135:c?r=A1AjKNNZ...
Share
Mark as Played
April 19, 2021 118 min
Äntligen måndag och Kväll med Svegot igen! I kväll om bland annat:

- Salvini inför rätta för kidnappning
- Svensk demografi diskuteras i Finland
- Ska föräldrar få ha åsikter om sina barns skolgång?
- RFSU sprider äckelporr i svenska skolor
- Jimmie Åkesson i 30 minuter
- Sverigedemokraterna nya TV-satsning Riks

https://www.svegot.se
Share
Mark as Played
April 12, 2021 124 min
Dan Eriksson, Björn Björkqvist och Jalle Horn håller i Kväll med Svegot denna måndag och går bland annat igenom de senaste coronagalenskaperna, Tommie Lindh, utvecklingen på Lövudden, spermabrist för ensamstående kvinnor och nya försök att stoppa åldrandet genom att injicera blod från ungdomar.

www.svegot.se
Share
Mark as Played
March 29, 2021 128 min
Måndag betyder Kväll med Svegot och den här gången tar vi oss återigen det viktigaste så som bara vi kan: Snuskgubbarna Foucault, Lambertz och Biden läggs under lupp, men vi snackar också bland annat om Liberalerna, knivattacker, massinvandring och mycket annat.

VIDEOVERSION: https://odysee.com/@RadioSvegot:5/kms132:7?r=A1AjKNNZuC4YgPisUb6jE3h1xMHv8xjd
Share
Mark as Played
March 22, 2021 124 min
Sveriges viktigaste måndagsprogram avhandlar den här veckan Kalmar och gatunamnen, dagen mot rasdiskriminering, Yasin, Federley, coronaförbud mot att stå stilla samt Säpo och övervakning av svenska partier. Vi kommer avslöja lögner, skratta åt dumheter och analysera samtiden som bara vi kan.

Alternativ Eurovision: https://europainvicta.eu/lets-make-eurovision-european-again-2021/

Hör alla våra poddar: https://www.svegot.se
Share
Mark as Played
March 15, 2021 143 min
En titt på Lennart Matikainens senaste video får Magnus Söderman att gå i taket. Vi förklarar vikten av att inte reproducera de fria folkens fienders världsbild.

Vi tar också ett stort grepp kring korruptionen i så väl Sverige som vår närmaste omvärld i spåren av coronatyranniet. Bland annat skakar en stor skandal de tyska kristdemokraterna efter att en av deras toppolitiker tjänat många miljoner på munskydd, och läcka hemliga dokum...
Share
Mark as Played
March 8, 2021 137 min
Stora och viktiga ämnen som lär göra oss ovän med alla. Internationella kvinnodagen, Harry och Meghan hos Oprah Winfrey, tusenmannamarschen i Stockholm och de massmediala efterverkningarna samt kontrajihadismen som entrism i den nationella oppositionen.

Hör alla våra poddar på https://www.svegot.se
Share
Mark as Played
March 8, 2021 130 min
Stora och viktiga ämnen där vi tittar på de samhälleliga effekterna av coronarestriktionerna, men också på det föreslagna förbudet mot medlemskap i ”rasistiska organisationer” och huruvida framångar för Sverigedemokraterna är bra för svensk nationalism eller inte.
Share
Mark as Played

Popular Podcasts

 • If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

 • Dr. Death

  We’re at our most vulnerable when we go to our doctors. We trust the person at the other end of that scalpel. We trust the hospital. We trust the system. Christopher Duntsch was a neurosurgeon who radiated confidence. He claimed he was the best in Dallas. If you had back pain, and had tried everything else, Dr. Duntsch could give you the spine surgery that would take your pain away. But soon his patients started to experience complications, and the system failed to protect them. Which begs the question: who - or what - is that system meant to protect? From Wondery, the network behind the hit podcast Dirty John, DR. DEATH is a story about a charming surgeon, 33 patients and a spineless system. Reported and hosted by Laura Beil.

 • The Daily

  This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

 • Dateline NBC

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

 • Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Facebook comments will no longer be available on iHeart

We're taking steps to simplify your experience. If you want to reach out to our hosts or stations, please do so via their website or social media. If you need any assistance please check out our help site.

Chat About Kväll med Svegot

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

Connect

© 2021 iHeartMedia, Inc.