Mennesker i biler

Mennesker i biler

Podcasten handler om mennesker og biler samt de oplevelser, de har haft sammen. Vi taler om før og nu, fifs samt nyheder. Serien er lavet af Andersen Biler.

Episodes

May 11, 2022 23 min
Kom med på tur i en vaskeægte Suzuki Liana, som trækker referencer til en Miss Sydafrika. Men er modellen egentlig ung? Eller gammel? Og hvad med køreglæden? Kom med på en munter køretur, hvor Jonas Mathiesen er bag rattet, og få svaret.
Share
Mark as Played
Hvordan var det at være med i elevrådet og parkere ved siden af lærerne? Hvad er køreglæde? Og er der ligheder mellem Thorkild Thyrring og Simon? Alt det samt anbefalinger og handskerums-kig venter i denne episode...
Share
Mark as Played
Denne gang skal vi ud i et vaskeægte Dollargrin. Føreren af bilen er dog dansk, og han hedder Frederik Frey. Frederik har en udpræget begejstring for biler - og jobber sågar med selv samme. Men nostalgi og ældre ting er også i høj kurs. Forvent kig i handskerum, men også køretips og smuds-fobi i køretøjet.
Share
Mark as Played
November 8, 2021 33 min
Vi skal på hjul med en ung mand, der har for vane at puffe til den forankørendes kofanger med 270 km/t. Men han må godt - manden er nemlig racerkører og hedder Bastian Buus.
Share
Mark as Played
Hvorfor ligger der en pose med frikadeller i Michelle Gattings bil? Og er der nogen, der kalder hende Michelle Sophie? Er mænd i motorsport dårlige tabere? Pludselig ser vi en fotovogn - og så er der historien om postrøveriet og den afbrændte Audi S4, som tilhørte familien Gatting. Uha det er spændende sager - lyt bare med!
Share
Mark as Played
June 30, 2021 43 min
Mød Kommune Rune - han er en levemand, der kører i en absolut unik AZ-1, der går under navnet Mr. Sparkle. Vi kommer omkring køreglæde, informationsark, stigende priser som er overflødige samt "smiles pr. gallon" og meget andet fint.
Share
Mark as Played
Vi skal p? tur med "bilosoffen" Victor Kraft, som har en fortid som biljournalist. Men han har ogs? skrevet et speciale med omdrejningspunkt i biler og filosofi. Det handler heldigvis ogs? om en legendarisk k?retur p? en ditto rute i Tyskland, en stor schnitzel, musik og Langeland!
Share
Mark as Played
Holder remsen "Spejl, skulder, blink" stadig? Hvordan er det med temperamentet i den danske trafik? Og hvilke fejl begår "man" oftest som erfaren bilist? Det - og meget andet - hører vi om i denne episode med kørelærer Ulrik Memo Meinert-Medici. Der skal naturligvis også tales om mindeværdige køreture og kigges i handskerummet... Efter podcasten fortalte Ulrik i øvrigt, at han i sin tid købte sin første bil - en rød...
Share
Mark as Played
Vi skal på vejen med speaker, TV-manden og familiefaren Nicolai Villum Jensen, som er godt kørende i en Ford Focus. Han er pendler og har gode historier om TV-byen, sædevarme og rejsefølelser, men vi skal også kigge i handskerummet - og forbi en burgerbar, som udleverer hurtig spise gennem et vindue. Men hov - der er også en ny vogn på vej...
Share
Mark as Played
I denne episode skal vi ud at rulle i en udskældt Citroën-model, men i modsætning til mange, er Henrik aldeles begejstret for sin Berlingo, der har rullet over 500.000 kilometer. Det havde havde hans sidste Berlingo også, så samlet set er det blevet til over en million Berlingo-kilometer. Hvorfor? Det kan du høre lige her.
Share
Mark as Played
I dag skal vi på køretur i en vogn med et legendarisk design. Carl-Johan har nemlig en Porsche 911 Targa med flere årtier på bagen. Men hvad er bilens forhistorie? Og findes der en større Porsche 911 kliché end at have en golfbag med på bagsædet? Vi kommer også omkring et flot amerikanerbilsalg, et køretip og et kig i handskerummet.
Share
Mark as Played
Hvad har Phillipe Costeau med Suzuki at gøre? Og hvad kan man egentlig bruge en 4x4 fra 90'erne med to sæder til? Andrés ved det - og han er vaskeægte Suzuki fan. I denne episode kommer vi omkring køreglæde, et kig i handskerummet, men også et sæt sidespejle fra en Mazda MX5 og musik til bilturen.
Share
Mark as Played
Hvordan er det at være en bølgejæger? Er den synlige 20-krone i passagerdøren en skjult hentydning? Og hvor længe kan man egentlig trække en førstegangsfødende, før nok er nok? Der er nok at tale om, og i denne episode får vi også et kig i et handskerum, et køretip, en lydbogsanbefaling og fine anekdoter fra før nu. Bilen er en Mitsubishi PHEV, som tilhører Christian Wounlund, der er direktør for Andersen Bolig.
Share
Mark as Played
I denne episode skal vi ud at køre tungt - en Ford Mustang V8 danner rammen om køreturen med Thomas, som gør os klogere på alt fra konkurrencegener til brækposer i handskerummet. Vi kommer også omkring en gammel Mustang, gode køretips til oplevelser og en lytteanbefaling til dine køreture!
Share
Mark as Played
I første episode begynder vi hjemme hos enkefru Ida Andersen, som var gift med Helge Andersen. Vi kommer omkring en bil til Prins Henrik, en firmaoverdragelse og vin post mortem...
Share
Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  The Daily

  This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

  The Bobby Bones Show

  Listen to 'The Bobby Bones Show' by downloading the daily full replay.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2022 iHeartMedia, Inc.