Ung og Forvirret

Ung og Forvirret

Føler du måske, at livet ikke kører helt så smurt, som forventet, det hele føltes lidt som en lottokupon og du har svært ved at se, hvor de store drømme egentlig skal ende? Lasse Balslev Knudsen får gæster i studiet, som selv har været igennem den proces i livet, som du måske er i gang med lige nu. Vi taler om de episoder i livet, hvor man har følt sig ung og forvirret, karriere og mål i livet. Ung og Forvirret er en del af LOUD TALENT

Episodes

October 15, 2021 47 min
Stand-up komiker Phillip Devantier fortæller om, hvordan det var, at vinde DM i stand-up i 2018, at have udsigterne for en kæmpe karriere og så, at der lige pludselig kom en pandemi og rev alle drømmene væk. Vi taler om hvordan det var, at ende i en depression, være stresset, miste håbet og sin kæreste. Phillip er sjov, ærlig og meget reflekterende.

Vært: Lasse Balslev Knudsen
Share
Mark as Played
Jeg har i det her afsnit besøg af Sasha som er online sexarbejder og akutel med DR3-serien ''våde veninder''. Vi taler blandt andet om hvordan interessen startede for, at lave content på only fans, fordomme og at hvile i sin egen krop.

Vært: Lasse Balslev Knudsen
Gæst: Sasha
Share
Mark as Played
I det her afsnit har jeg fået besøg af musiker Marcus.Wav. Mange tror der er vildt mange damer i, at lave musik, men er der egentlig det? Vi taler om gode og dårlig oplevelser med dating, at have en kæreste og om at blive afvist.

Vært: Lasse Balslev Knudsen
Gæst: Marcus.Wav
Share
Mark as Played
Selvom tv-vært, influencer og podcastvært Olivia Salos karriere kører, som en racerbil på motorvejen så er hun stadigvæk bange for, at hun skal dø ud fra den ene dag til den anden. Vi taler om hvordan det er, at blive et kendt ansigt i Danmark fra den ene dag til den anden, at have 100.000 følgere på Instagram og hvordan man kan blive bedre til, at nyde når det går godt.

Vært: Lasse Balslev Knudsen
Gæst: Olivia Salo
Share
Mark as Played
Josie Amadonna er rapper, hun deltog i karrierekanonen 2021 og lige nu aktuel med singlen Donkey Kong. Dette afsnit handler om hvordan det er, at have en kæmpe passion for noget, som har været en niche ting i mange år, når du kommer fra et lille sted i Jylland. Vi taler om hvordan man tager det store skridt og satser på drømmen og hvordan det har været efter karrierekanonen.

Vært: Lasse Balslev Knudsen
Gæst: Josie Amadonna
Share
Mark as Played
Pil Jeppesen er sanger og sangskriver og startede med, at udgive musik tilbage i 2016. I de sidste 5 år er jagten på gennembruddet blevet større og større. Rejsen har været hård, og der har været modvind, men Pil har ikke givet op på sin musik. Tidligere i år vandt hun P3's karrierekanonen og har nu fået et selvtillidsboost. Vi taler om hvordan det er ikke, at give op selvom kampen mod drømmen kan være hård, at droppe ud af sin...
Share
Mark as Played
Hun er kun 25 år gammel, lige blevet uddannet filminstruktør på Den Danske Filmskole, og så har hun lavet en masse kortfilm, som er blevet rost til skyerne. ung og Forvirret har fået besøg af filminstruktør Tone Ottilie. Vi taler om, hvordan det er, at være færdiguddannet filminstruktør i en ung alder, at kæmpe med OCD samtidig med at være ung, og have fuld gang i sin karriere og at være kvinde i filmbranchen.

Vært: Lasse Balslev Kn...
Share
Mark as Played
om 16-årig udgav han debutsinglen ''Love Letters'' som blev en kæmpe succes, han blev kontaktet af Miley Cyrus' manager og fik tilbudt en pladekontrakt i USA. Midt i alt succesen rammer en form for midtvejskrise og Chris kan ikke længere finde ud af hvem han er. I dette afsnit gæster sanger og sangskriver Chris Burton. Vi taler om succes, usikkerhed i form af karriere men også på sig selv og hvordan det er, at v...
Share
Mark as Played
I dette afsnit gæster musikeren Marcus.Wav. Det er et år siden Marcus sidst var med i Ung og Forvirret. Derfor taler vi om hvad der er sket det sidste år, hvordan det bliver, at komme ud og spille koncerter, at føle alle omkring sig hader en og at være selvsikker og usikker på samme tid.

Vært: Lasse Balslev Knudsen
Gæst: Marcus.wav
Share
Mark as Played
I dette afsnit gæster musikeren Bbybites. Vi taler om, hvordan det er, at gå all in på musikken imens alle ens venner tager en uddannelse, hvordan det er at droppe ud fra sit studie og hvordan det er, at være en ung kvinde i musikbranchen.

Medvirkende: Bbybites
Vært: Lasse Balslev Knudsen
Share
Mark as Played
I dette afsnit gæster sanger og sangskriver Bathsheba. Vi taler om hvordan det er, at være en ung kvindelig artist i musikbranchen, hvordan det er, at navigere rundt i pladekontrakt, opmærksomhed og anerendelse og hvordan det er, at have en kæmpe passion for musik.

Vært: Lasse Balslev Knudsen
Medvirkende: Bathsheba
Share
Mark as Played
Mads Marius er kendt for sine videoer på sociale medier og foredrag om tabubelagte emner omkring angst, mobning og dårligt selvværd. I afsnittet taler vi om hvorfor de emner er vigtige at tale om, vejen ud af gaming-afhængighed og hvordan det er, at være en rollemodel i en alder af 23 år.

Vært: Lasse Balslev Knudsen
Medvirkende: Mads Marius
Share
Mark as Played
I dette afsnit gæster musikeren Josefine Moody. Vi taler om hvordan det er, at vinde karrierekanonen og få en pladekontrakt i en alder af 22 år, og samtidig kæmpe med lavt selvværd og et usundt forhold til alkohol.

Vært: Lasse Balslev Knudsen
Medvirkende: Josefine Moody
Share
Mark as Played
Året er 2009, det er Juli måned og FC. Nordsjælland spiller en træningskamp på Hvidovre Stadion. Midt i et regnskyl og uvejr slog lynet pludselig ned og ramte den dengang 24-årige fodboldspiller Jonathan Richter.

Lynnedslaget i Jonathan resulterede i et hjertestop i 40 minutter og 11 dage i koma. Efter 11 dage i koma kommer Jonathan til sig selv igen. Han vågner op i hospitalssengen og har en mærkelig følelse i kroppen. Han har ond...
Share
Mark as Played
I dette afsnit gæster sanger, sangskriver og producer Mekdes. Vi taler om hvordan det er, at være et ungt talent i musikbranchen, hvordan det er, at opvokse i provinsen og få opmærksomhed fra hele Danmark, og hvordan det er, at gå all in på musikken.

Vært: Lasse Balslev Knudsen
Medvirkende: Mekdes
Share
Mark as Played
I dette afsnit gæster Radiovært og podcaster Line Kirsten Nikolajsen. Line Kirsten mistede sin søster da hun var 6 år gammel. Vi taler om hvordan det er, at voksen op med en lillesøster, som døde, at finde ro i døden og leve med sorg.

Vært: Lasse Balslev Knudsen
Medvirkende: Line Kirsten Nikolajsen
Share
Mark as Played
December 12, 2020 52 min
I dette afsnit gæster musiker Ericka Jane. Vi taler om hvordan det er, at kæmpe for at slå igennem i musikbranchen, at flytte hjemmefra og gå efter den store drøm og at tro på sig selv, når det hele ikke går efter planen.

Vært og tilrettelægger: Lasse Balslev Knudsen
Medvirkende: Ericka Jane
Share
Mark as Played
December 5, 2020 59 min
I dette afsnit gæster sanger og sangskriver Nicklas Sahl. Nicklas er kun 23 år gammel og har allerede stor succes med sin musik. Vi taler om hvordan det er, at navigere i succesen i en tidlig alder, hvordan det er, at flytte fra en lille østjysk by fra sine venner og familie og til København for at jagte sin drøm og hvorfor det er vigtigt at tro på sig selv.

Vært og tilrettelægger: Lasse Balslev Knudsen
Medvirkende: Nicklas Sahl
Share
Mark as Played
November 28, 2020 57 min
I dette afsnit gæster influencer, realitystjerne, forfatter, tilrettelægger og studerende på TV- og medietilrettelæggelse på DMJX Nikita Klæstrup. Vi taler om hvordan det er, at komme i mediernes søgelys i en ung alder, at droppe ud af en uddannelse og starte på en anden og føle ikke at passe ind.

Vært og tilrettelægger: Lasse Balslev Knudsen
Gæst: Nikita Klæstrup
Share
Mark as Played
November 21, 2020 55 min
I dette afsnit gæster komiker og podcaster Mikkel Klint Thorius. Mikkel startede med, at lave stand-up da han var 17 år gammel, nu er han 28 og har en masse oplevelser med i bagagen. Vi taler om angsten om, at starte som komiker og folk ikke griner af ens jokes, om han er bange for ikke at være sjov længere og hvad det kræver for at blive komiker.

Vært: Lasse Balslev Knudsen
Gæst: Mikkel Klint Thorius
Share
Mark as Played

Popular Podcasts

  A True Crime Audio Experience Support this podcast: https://anchor.fm/casewatch/support

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Dateline NBC

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  The Happiness Lab with Dr. Laurie Santos

  You might think you know what it takes to lead a happier life… more money, a better job, or Instagram-worthy vacations. You’re dead wrong. Yale professor Dr. Laurie Santos has studied the science of happiness and found that many of us do the exact opposite of what will truly make our lives better. Based on the psychology course she teaches at Yale -- the most popular class in the university’s 300-year history -- Laurie will take you through the latest scientific research and share some surprising and inspiring stories that will change the way you think about happiness. iHeartMedia is the exclusive podcast partner of Pushkin Industries.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2021 iHeartMedia, Inc.

  • Help
  • Privacy Policy
  • Terms of Use
  • AdChoicesAd Choices