Filip & Fredrik podcast

Filip & Fredrik podcast

En gång i veckan ägnar de en timme åt varandra, i ett samtal som ingen jävel får störa. Kan de inte bara få göra det? Låt dem hålla på! Det är NYTTIGT för dem.

Episodes

April 25, 2024 59 mins
Fredrik känner hur marken försvinner under fötterna när han lär sig en läxa om livet på en scen i Båstad, de transaktionella plåtningarna där alla, inklusive fotografen, tänker ”om det här är över på ett kick så blir alla desto gladare”, och så om de whiskeydrickande männen som är trygga i vetskapen att de tror att de i grunden har sunda värderingar
Mark as Played
Hur många arbetstillfällen kan man skapa med ett bröllop? Ställde verkligen Killinggänget upp i Fångarna på fortet? Och så om en sedelärande histora om att inte dra Real Dolls skämt om din pappa när du träffar finansmänniskor som ev ska sprida din film i USA.
Mark as Played
April 11, 2024 49 mins
Varför går amerikaner man ur huse som om det var aliens som kom när det är solförmörkelse? Filips oförmåga att besjäla ögonblick gör att det snart bara är NBA som han är målgrupssanpassad för och så om Jan Emanuels idiotiska helikopterexit från studion när han presenterade Folklistan. 
Mark as Played
April 4, 2024 52 mins
Fredrik tycks för ovanlighetens skull vara på en riktigt bra plats: han gillar påven och kan unna sig att skratta åt svaga två plus skämt. Kanske är det för att han är ensam i huset i Frankrike och njuter VARJE kväll av den infantila menyn: hamburgare med stora mängder lök och senap. Och Filip reflekterar över Amerikaners maniska fixering vid två böcker: bibeln och konstitutionen. 
Mark as Played
March 28, 2024 57 mins
Filip ligger och skakar och tömmer kroppsvätskor ur alla hål därav en scen podd, men han har kraften att iaf återge hans guidade tur genom Berlin med en bröllopsplanerare som var lika besatt av Kafka som Fredrik är besatt av Dylan. Fredrik betackar sig tramset att Berlins techno-scen blivit världsarv och Filip vill lajva Berghain på sitt bröllop och ha dörrvakten Sven som pointer och att gästerna ska köa fyra timmar f...
Mark as Played
March 21, 2024 48 mins
Emir-prioriteringar får The Dorchester hotell i London att kunna erbjuda sina gäster en elefant i rummet, som så önskas. Om de få vänner man har som skulle stå på barrikaderna om man levde i Ryssland idag och Filips romantiserade bild av Pontus Gårdingers förmågor! 
Mark as Played
March 14, 2024 50 mins
Vem är Sveriges minst ifrågasatta människa? Vad hade hänt om Stenmark blev en grönsak? Och är det verkligen värt att blobba till Skarsgård i The Dune? 
Mark as Played
March 7, 2024 46 mins
Filip är på trippla ADHD doser för att mäkta med veckans biosläpp och Fredrik vill bara att barerna i norra Sverige ska öppna i tid.
Mark as Played
February 29, 2024 53 mins
Nu är den ute! Och vi ber om ursäkt. 
Mark as Played
February 22, 2024 56 mins
Mark as Played
February 15, 2024 53 mins
Mark as Played
February 8, 2024 57 mins
Mark as Played
February 1, 2024 53 mins
Mark as Played
January 25, 2024 50 mins
Mark as Played
January 18, 2024 53 mins
Mark as Played
January 11, 2024 55 mins
Mark as Played
January 4, 2024 56 mins
Mark as Played
December 28, 2023 61 mins
Mark as Played
Kan du inte få nog av Filip & Fredrik? Nu kan du lyssna på den andra podden, Filip & Fredrik Svarar, för endast 19 kronor. Betala enkelt via swish eller kort. Lyssnar du i Spotify klickar du bara på hänglås-symbolen och lyssnar du i någon annan podcastspelare så klickar du bara på länken https://sesa.my/aozzpz och då kommer du vidare och får vidare instruktioner. 

I Filip & F...
Mark as Played
December 21, 2023 56 mins
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.