Kasper ja Mikko - Suomen suosituin podcast

Kasper ja Mikko - Suomen suosituin podcast

Suosittu podcast, joka on kuin stand up -komediaa, muttei niin hauskaa. Kasper Strömman ja Mikko Pykäri käyvät joka jaksossa uudessa paikassa ja juovat samalla viikon juoman. Lisää jaksoja sekä Kasper ja Mikko Sport löytyvät Podme Premiumista!

Episodes

April 16, 2024 59 mins

POV: Olet keskellä kriisitilannetta ja jumissa ahtaassa väestönsuojassa kahden miespoddaajan kanssa jotka keskustelevät tekoälystä. Aiheina Bauer Median tulevaisuuslaboratorio, menestyjän yo-juhlat, pastasalaatti sekä vakava varoitus kevään yo-juhlapuhettaan suunnitteleville.


Mark as Played

Globalisaatio, cutefikaatio, mitä seuraavaksi? Kasper ja Mikko istuutuvat Cadillacin takapenkille ja keskustelevat niskan resetoitumisesta, Kreikan fashion-kerjäläisistä ja Pärmiksen koirasta. Jaksossa juodaan viikon juoma.

Mark as Played
March 19, 2024 68 mins

Erikoisjakso yli 50-vuotiaille. Kasper antaa vinkkejä ja tipsejä eläkkeelle ja pohtii mitä kukkia haluaisi haudalleen. Mikko päivittää Suomen armeijan tuhovoimaisimman aseen ja pelastaa kulttuurikritiikin.

Mark as Played
March 5, 2024 55 mins

Kasper on käynyt Barcelonassa ja Mikko selittää XYZ -teoriaa, kun tapahtuu jotain yllättävää ja outoa. Jotain jota ei ole tapahtunut jakson numero 10 jälkeen. Suomen kieltä kuritetaan taas kunnolla ja lopuksi juodaan tuttuun tapaan viikon juoma.

Mark as Played
February 20, 2024 60 mins

Suomen suosituin podcast tekee kotimaisen podcast-historian tylsyysennätyksen yhdistämällä sähkönsäästötarinat AI-tarinoihin ja ripottelee vielä päälle markkinointiviestinnän historiaa. Kaikki kruunataan puhumalla liian kauan urheilijoiden lempinimistä. Lopuksi juodaan hiilihapotettua punajuurta.


Mark as Played
February 6, 2024 62 mins

Kasper ja Mikko tutustuvat VALO Hotel & Work -tilaan. Kasper on innostunut upsellaamaan ja yrittää keventää tunnelmaa äänestyskopissa. Mikko puhuu koko jakson kädestään, joka on juuri käynyt Berliinissä.


Mark as Played
January 23, 2024 51 mins

Kasper ja Mikko ovat paikalla kun Apollo Night Clubissa valitaan uusi Samba Queen Finland. Mikko profiloi yksinäisiä ihmisiä kanyyli kyynärtaipeessa ja nöyryytetty Kasper maistelee trendituotetta PAHOLAISEN HILLO®. 

Mark as Played
January 10, 2024 57 mins
Kuka oli maailman vanhin koira? Mitä käy jos pidättelee liikaa ideoitaan? Mitä vaivaa ei julkinen terveydenhoito pysty parantamaan? Kuinka monta toimivaa vinkkiä on koirankasvatukseen? Mikä on ihmisten pahoinvoinnin syy? Ketkä ovat tulleet takaisin? Ja missä he ovat äänittäneet jaksonsa? Kuka on heidän nimi?
Mark as Played
December 7, 2022 67 mins
Kasper ja Mikko juovat viinaa ja el.css-1t8gq41{border:none;background-image:none;background-color:transparent;box-shadow:none;color:#2F3133;cursor:pointer;font-size:inherit;padding:0;-webkit-text-decoration:inherit;text-decoration:inherit;width:-webkit-max-content;width:-moz-max-content;width:max-content;}.css-1t8gq41:hover,.css-1t8gq41:focus{-webkit-text-decoration:inherit;text-decoration:inherit;}
Mark as Played
April 13, 2022 61 mins
Pääsiäisen kunniaksi kevätmaistiaisia! Kaikki Kasperin ja Mikon uudet jaksot löydät Podme-palvelusta. Lataa Podme-sovellus ja kokeile kaksi viikkoa ilmaiseksi. Kuuntele vaikka kevätkauden kaikki jaksot kerralla!

Mikko ottaa voimakkaasti kantaa kantaaottavaa musiikkia ja ilmastonmuutosta vastaan soittamalla podcastin taustalla sulavaa jäätä samalla, kun Kasper esittää kattavan raportin kaupunkien ääni-identiteeteistä.
...
Mark as Played
December 16, 2020 60 mins
Kasper ja Mikko kääntävät viimeisen sivun.
Mark as Played
December 9, 2020 68 mins
Kasper ja Mikko viettävät pikkujouluja.
Mark as Played
December 3, 2020 36 mins

Kasper ja Mikko Inka Bellin Passage -näyttelyssa HAM-galleriassa.

Mark as Played
November 26, 2020 56 mins

Kasper ja Mikko keskustelevat Kampissa.

Mark as Played
November 18, 2020 58 mins

Kasper ja Mikko Bulgariassa.

Mark as Played
November 11, 2020 52 mins

Kasper ja Mikko Parrukadulla.

Mark as Played
November 5, 2020 65 mins

Kasper ja Mikko kohtaavat kattoterassilla.

Mark as Played
October 28, 2020 62 mins

Kasper ja Mikko tutkivat ekologista kiveä.

Mark as Played
October 21, 2020 52 mins

Kasper ja Mikko Kurvissa.

Mark as Played
October 14, 2020 64 mins

Kasper ja Mikko maistavat ensimmäistä kertaa pumpkin spice lattea.

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.