Renne Korppila Podcast

Renne Korppila Podcast

Renne Korppila Podcast. Toksisen maskuliinisuuden, misantrooppisen nihilismin ja itseriittoisen hedonismin viimeinen linnake.

Episodes

August 18, 2021 96 mins
Vieraana vappaottelija Jussi Halonen AKA Tuhma-Jucci. Jussin kanssa keskustelemme hänen urastaan ammattilaisvapaaottelijana, kamppailijan henkisistä ylä- ja alamäistä sekä itsevarmuuden merkityksestä. Suoraa puhetta suorapuheiselta Kontulan kundilta ja myös herkkyyttä mieheltä, joka on joutunut kohtaamaan itsensä.
Mark as Played
Fysiikkavalmentaja Jani Pulkkinen tekee nopean paluun podcastin vieraaksi! Tällä kertaa mennään Q&A-hengessä eli Jani vastailee kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin.
Mark as Played
Petri Nyländer on startup-yrittäjä, joka pyrkii Ysub-juomabrändinsä kautta tuomaan CBD-tuotteet Suomen markkinoille? Mitä on CBD ja miten se vaikuttaa? Mikä on tuotteen laillisuustilanne tällä hetkellä EU-tasolla? Mm. näistä ja muistakin aiheeseen littyvistä kysymyksistä juttelemme Petrin kanssa.
Mark as Played
March 23, 2021 87 mins
Vieraana valmentaja ja kehonrakentaja Jani Pulkkinen. Puhumme mm. Janin omasta historiasta fysiikkalajien parissa sekä hänen näkemyksistään niin treenin, ravinnon kuin lisäravinteidenkin suhteen.
Mark as Played
March 16, 2021 105 mins
Valmentaja Juho Murtonen jälleen vieraana. Tällä kertaa puhumme mm. erilaisista toistoalueista ja niiden vaikutuksesta lihaskasvuun. Juho vastailee myös kuuntelijoiden kysymyksiin. 
Mark as Played
February 18, 2021 88 mins
Vieraana bikini fitness IFBB pro Anna Virmajoki. Puhumme mm. bikini fitneksen noususta lajina, Annan päätöksestä lopettaa kisaaminen sekä paluusta kisalavoille. Miten Anna on kehittynyt ihmisenä kisatauon aikana? Minkälaiset asiat hänelle merkkaavat omassa valmentajantyössä?
Mark as Played
October 20, 2020 74 mins
Entinen ammattirikollinen Miika Mehmet on kirjoittanut yhdessä Seppo Lampelan kanssa elämästään kirjan nimeltä Väkivallan perintö. Miten Miika päätyi väkivaltaiseksi velanperijäksi ja mukaan liivijengielämään? Ja miten hän irtautui siitä? Miten hän katsoo rikollisia tekojaan nyt ja millaiset asiat ovat hänelle tärkeitä tänä päivänä?
Mark as Played
September 8, 2020 69 mins
Kehonrakennuksen SM-kisat 2020 kilpaillaan 19.9. Helsingin kulttuuritalolla. Rennen seurana kisoja ennakkoanalysoimassa Tuomas Takalo ja Jani Pulkkinen. Molemmilla herrasmiehillä löytyy kokemusta niin kilpailemisesta kuin kisaajien valmentamisestakin. 
Mark as Played
August 19, 2020 105 mins
Testo-Timo eli Timo Naapila on porvoolainen somepersoona, yrittäjä ja kehonrakentaja. Puhumme Timon kanssa mm. siitä, millaista on olla sosiaalisen median ammattilainen ja onko somepersoona vastuussa sanomisistaan ja tekemisistään. Aiheena myös Timon tuleva maailmanympärysmatka ja mikä sai miehen ryhtymään moiseen, varsinkin näinä aikoina. Ja sukellamme syvälle mielen sisäavaruuksiin kun Timo kertoo avoimesti kokemuksistaan DM...
Mark as Played
June 4, 2020 118 mins
Thomas Puha on suomalaisen pelialan pitkäaikainen moniosaaja. Mies on ollut mm. mukana tekemässä MoonTV:tä ja perustamassa Pelaaja-lehteä. Nykyään hän vaikuttaa Remedy-pelifirman leivissä. Miten Thomas on alunperin päätynyt luomaan uran videopelien parissa? Miten koronakriisi on vaikuttanut pelialaan? Mitkä pelit ovat olleet hänelle itselleen niitä kaikkein käänteentekevimpiä?
Mark as Played
May 21, 2020 88 mins
Underground-metalliteema jatkuu: tässä jaksossa vieraana Jani Laine, mies Suomen suurimman, kauneimman ja ainoan black metal -festivaalin takana. Puhumme mm. Steelfestin synnystä, suomalaisen black metallin tilasta ja Janin henkilökohtaisesta historiasta kyseisen genren parissa. Millainen isku koronaepidemia oli Steelfest-organisaatiolle? Missä piilee black metallin syvin olemus?
Mark as Played
May 13, 2020 87 mins
Vieraan Impaled Nazarene -yhtyeen laulaja Mika Luttinen. Puhumme mm. black metallin olemuksesta, hevimusiikin kaupallistumisesta ja jo 30 vuotta toiminnassa olleen yhtyeen parhaista kiertuekokemuksista. Voiko heviä soittamalla elää ja vieläkö aikuinen mies jaksaa ottaa keikkareissuilla kuppia?
Mark as Played
May 4, 2020 104 mins
Jaakko Dahlbacka on pitkän linjan vapaaotteluvalmentaja ja Ylilyönti-podcastin toinen juontaja. Jaakon kanssa juttelemme mm. vapaaottelun kehittymisestä ja tilasta Suomessa, valmentajan roolista ottelijan henkisessä valmistautumisessa ja lajin suomalaisista tulevaisuudentoivoista.
Mark as Played
April 27, 2020 107 mins
Vieraana IFBB Pro Alexandros Staboulis. Suoraa puhetta mm. treenaamisesta, valmentajista, lahjakkuudesta ja ammattilaisuudesta.
Mark as Played
April 22, 2020 33 mins
Valmentaja Tuomas Takalo vieraana puhumassa uudesta hyväntekeväisyys-verkkovalmennuskokonaisuudesta, jolla kerätään rahaa syöpäsairaille lapsille. 
Mark as Played
April 20, 2020 56 mins
Rikosseuraamusesimies Laura Neilick kertoo meille työnsä eri puolista. Millaista on kohdata vakaviin rikoksiin syyllistyneitä ihmisiä silmästä silmään? Minkälaiset ongelmat ovat rikollisen käyttäytymisen takana? Tekevätkö naiset erilaisia rikoksia kuin miehet?
Mark as Played
April 10, 2020 90 mins
Matti8:n kanssa käymme syvällisiin musiikkipuinteihin. Grime on aiheena tottakai. Ja Kanye Westin suhteen päästään pieneen kiistatilanteeseen. 
Mark as Played
April 3, 2020 59 mins
Etäyhteyden kautta vieraana Matias Niemi. Kehonrakentajana, yrittäjänä ja some-persoonana tunnetun Matiaksen kanssa puhumme tällä kertaa nimenomaan hänen yrityksensä kuvioista. Kuinka tarkasti Matias miettii somepostauksiaan ja tuotteidensa brändäystä? Entä miten hän aikoo palkita itsensä kun tilillä on tarpeeksi rahaa?
Mark as Played
March 29, 2020 101 mins
Sunnuntain iloksi tehtiin Iidan kanssa instagram-q&a: vastauksia mm. koira-asioihin, parisuhdejuttuihin ja sosiaalisen median koukeroihin.
Mark as Played
March 23, 2020 60 mins
Vieraana mm. Lääkäripodista ja Tiedenaiset-yhteisöstä tunnettu lääkäri Anni Saukkola. Puhumme tottakai maailmaa ravistelevasta korona-epidemiasta. Asiaa myös ainakin lääkärin ammattiin liitetyistä mielikuvista ja niiden rikkomisesta sekä uskomushoidoista.
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.