Inholland Podcast

Inholland Podcast

Laat je inspireren door de verhalen van studenten. Hoe ervaren ze studeren bij Inholland? Van welke fouten hebben ze geleerd? Hoe zetten ze door? Op welke manier volgen ze hun hart? En welk advies hebben ze om het optimale uit je studie te halen? Luister nu!

Episodes

November 23, 2020 13 mins
In deze aflevering staat Verpleegkundestudent Annabelle Blommert centraal. Op dit moment zit ze midden in haar stage en heeft ze de uitdagingen. Hoe gaat ze daar mee om? Daarnaast hebben we het over dromen, studieschuld en het kiezen van de juiste studie.
Mark as Played
In deze aflevering; Linde Stellaard, student aan de Pabo bij Inholland Den Haag. Hoe is het om voor de eerste keer voor de groep te staan? Welke eigenschappen moet je echt in je hebben om leerkracht te worden? Hoe regel je een stage in Curaçao? En zijn Linde’s raptalenten een goede manier om kennis over te dragen?
Mark as Played
Sportkunde-student Elvira liep stage bij een Balinese school voor kinderen met een mentale beperking. Hoe ging ze om met een andere taal en cultuur? En wat moet je regelen voordat je op internationale stage gaat?
Mark as Played
Hij fietste ruim 22 uur over de monsterrit Styrkeprøven in Noorwegen. Als geen ander weet communicatiestudent Erik Mus zijn grenzen te verleggen. Naast zijn studie is hij creative producer bij Tosti Creative en werkt hij samen met toonaangevende merken. Hoe combineert hij een drukke baan met zijn opleiding? Wat wordt zijn nieuwe sportieve uitdaging na de lange fietstocht? En hoe kwam hij terecht bij z’n sta...
Mark as Played
Erik Hendriks is docent bij de opleiding Business Studies. In de deze aflevering van de Inholland Podcast geeft hij zijn beste tips op het gebied van netwerken en carrière. Hoe blijf je flexibel in een veranderende wereld? Wie heeft de meeste indruk op hem gemaakt? Hoe kun je je hart blijven volgen? En hoe doet Erik dat zelf?
Mark as Played
Benjamin Hulsman is afgestudeerd bij de opleiding Creative Business. Hij is de frontman van de band Peperbek, is onderdeel van het DJ duo Born in July, organiseert de dikste feesten en werkt samen met Maan en Vinchenzo als online manager bij het muzieklabel 8Ball Music/Dino Music. Hoe krijgt hij dit allemaal voor elkaar? Hoe organiseer je de beste events? Is zijn droom optreden met Peperbek op een festi...
Mark as Played
Anne Albers is student Landscape and Environment Management bij Inholland Delft. Ze is Nederlands kampioen golfsurfen, fanatiek paaldanseres, doet aan paardrijden, hiking, liep stage in Mozambique en gaat afstuderen in Frans-Polynesië. Kiest Anne voor college of surfen? Had zij het mooiste uitzicht van de wereld? En welke adviezen geeft ze jou mee?
Mark as Played
Jeffrey Frugte, alias Hollt, studeerde in 2018 af met een 10 bij de opleiding E-music. Ook tekende hij bij het bookingskantoor Anna Agency. Een agency met o.a. Afrojack en Kriss Kross Amsterdam. In de eerste aflevering van de Inholland Podcast vertelt hij zijn verhaal. Waarom kreeg hij een 10? Welke rol speelt zijn eigen Holltesizer hierin? Wat zijn de belangrijkste leermomenten? Hoe gaat hij de volgende st...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.