FCA Daily: Alles over voetbal

FCA Daily: Alles over voetbal

In de 'FC Afkicken Daily' bespreken Bruce Tol, Mart ten Have, Lars van Eijden, Nicky van der Gijp, Wouter Boerkamp, Jaron Blonk, Nicky Bartens, Bart Obbink en Neal Petersen elke werkdag het laatste voetbalnieuws.

Episodes

May 2, 2024 40 mins

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolNicky van der Gijp en Wouter Boerkamp op donderdag 2 mei onder meer de verrassende overwinning van Dortmund op PSG, Rangnick die Bayern afzegt als opvolger van Tuchel, de kans dat Koopmeiners naar Liverpool gaat onder Slot en een vooruitblik op de halve finales van de Europa League en de Conference League!  


(0:00)...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Neal PetersenNicky van der Gijp en Bart Obbink op woensdag 1 mei onder meer het gelijkspel tussen Bayern München en Real Madrid in de Champions League, een vooruitblik op de Champions League wedstrijd van vanavond Dortmund - PSG, PSV dat nog steeds Couhaib Driouech wil hebben en Vitesse die hun licentie eerder lijkt kwijt te raken!


(...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Neal PetersenWouter Boerkamp en Tim Receveur op dinsdag 30 april onder meer de interesse van Feyenoord in Dick Schreuder, Van Halst bij Rondo, Ajax dat dichtbij een akkoord is met Potter, Lozano die PSV voor de MLS lijkt te verruilen en John van den Brom die terugkeert bij Vitesse!


(0:00) Intro

(1:53) Schreuder opvolger Slot bij Feyenoord?

...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Nicky van der GijpWouter Boerkamp en Bart Obbink op maandag 29 april onder meer de overwinning van Arsenal op hun aartsrivaal Spurs, Feyenoord en Liverpool die een akkoord over Slot hebben bereikt, Ajax en PSV die azen op Philippe Sandler en Bruce Tol zijn bezoek aan El Gran Derbi Betis - Sevilla!


(0:00) Intro

(2:12) Arsenal...

Mark as Played

Speelronde 31 was door Koningsdag een net wat andere speelronde dan normaal, maar absoluut niet minder reden voor Lars van Eijden en Wouter Boerkamp om hem van top tot teen te bespreken! Zo gaat het onder meer over de acht goals van kampioen PSV in Heerenveen, N.E.C. dat tegen AZ niet profiteert van de misstap van Ajax en Vitesse dat dankzij een overwinning op Fortuna niet in de min eindigt dit seizoen!


(00:00) Start

(01...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Nicky van der GijpWouter Boerkamp en Bart Obbink op vrijdag 26 april onder meer PSV dat officieus kampioen is na een monsterzege op Heerenveen, Slot die op de persconferentie bij Feyenoord niet heel lekker over kwam, Kroes zijn terugkeer bij Ajax en de Eredivisie wedstrijden van zondag!


(0:00) Intro

(1:28) PSV nog geen kampioen na mon...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Nicky van der Gijp, Wouter Boerkamp en Bart Obbink op donderdag 25 april onder meer Excelsior dat ontevreden is met een punt uit bij Ajax, FC Twente dat verzekerd is van Europees voetbal, Bram van Polen die zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt en PSV dat vandaag in de bus naar Eindhoven al kampioen kan worden!


(00:00) Intro

(01:45) Excel...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Neal PetersenNicky van der Gijp en Bart Obbink op woensdag 24 april onder meer het naderende akkoord tussen Liverpool en Slot, Alex Kroes die steeds dichterbij een terugkeer bij Ajax komt, de wedstrijden in de Eredivisie van vanavond en Heerenveen dat Robin van Persie als hoofdtrainer wil hebben!


(0:00) Intro

(2:06) Slot praat met Liv...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Nicky van der GijpJaron Blonk en Tim Receveur op dinsdag 23 april onder meer Arne Slot die Feyenoord kan gaan verlaten voor Liverpool, PSV dat Dest ondanks zijn blessure wil behouden en Inter dat kampioen van Italië is geworden na de zege op rivaal Milaan!


(0:00) Intro

(1:09) Slot favoriet bij Liverpool

(11:08) Gevolgen voor Feyenoord als S...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Neal PetersenBruce Tol en Nicky van der Gijp op maandag 22 april onder meer een terugblik op de KNVB bekerfinale tussen Feyenoord en N.E.C., Real Madrid dat van Barcelona wint op weg naar de titel en Man United dat ternauwernood won van Coventry en de FA Cup finale tegen Manchester City gaat spelen!


(0:00) Intro 

(1:24) Feyenoord...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolNicky van der Gijp en Wouter Boerkamp op vrijdag 19 april onder meer de bekerfinale Feyenoord - N.E.C. zondag in de Kuip, de kracht van Feyenoord, de kansen voor N.E.C. en Calvin Verdonk die tegen zijn geliefde Feyenoord speelt! 


(0:00) Intro 

(4:35) Bekerfinale Feyenoord – N.E.C. 

(9:00) Slot blijft sleutelen a...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Nicky van der GijpJaron Blonk en Wouter Boerkamp op donderdag 18 april onder meer de Champions League wedstrijden van gisteravond en de rol van de keepers in de bekerfinale tussen Feyenoord en N.E.C. in de Kuip! 


(0:00) Intro

(0:41) Real Madrid schakelt favoriet Man City uit 

(16:27) Bayern houdt Arsenal uit halve finale

(24:3...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolNicky van der Gijp en Bart Obbink op woensdag 17 april onder meer PSG en Dortmund die naar de halve finale van de Champions League gaan en een vooruitblik op de resterende Champions League wedstrijden van vanavond!


(0:00) Intro

(2:46) PSG naar de halve finale

(13:35) Dortmund stunt tegen Atlético

(20:25) Real Madrid op bezoek b...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolWouter Boerkamp en Bart Obbink op dinsdag 16 april onder meer een vooruitblik op de bekerfinale tussen Feyenoord en N.E.C., het vertrek van Alex Pastoor bij Almere City en het lijstje mogelijke opvolgers met Maduro, Reiziger, Hulshoff, Kruys en Wonderen, het superseizoen van Cole Palmer bij Chelsea en de Champions League wedstr...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolNicky van der Gijp en Wouter Boerkamp op maandag 15 april onder meer de overwinning van Ajax op FC Twente, Leverkusen dat voor het eerst kampioen is geworden en Manchester City dat afstevent op een kampioenschap na nederlagen van Liverpool en Arsenal!


(0:00) Intro

(1:22) Rust terug binnen de lijnen bij Ajax?

(16:27) Leverkusen...

Mark as Played

In speelronde 30 bespreken Lars van Eijden en Wouter Boerkamp onder meer de degradatiekraker Excelsior - Volendam, de verrassende zege van Ajax op Twente, de moeizame zege van Feyenoord in Sittard en de zesklapper van PSV op weg naar de titel.


(0:00) Intro

(1:08) Excelsior Rotterdam - FC Volendam

(12:29) Grote Speler

(16:38) Ajax - FC Twente

(22:30) Fortuna Sittard - Feyenoord

(27:16) Eredivisie Museum

(29:13) Round-up: AZ - ...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolWouter Boerkamp en Bart Obbink op vrijdag 12 april onder meer de overwinning van Atalanta tegen Liverpool en de wedstrijden van het Eredivisie weekend met de 'subtopper' Ajax tegen Champions League-kandidaat Twente en de absolute degradatiekraker tussen Excelsior en FC Volendam!


(0:00) Intro

(1:12) Atalanta verrast Liverpool&...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Nicky van der GijpJaron Blonk en Bart Obbink op donderdag 11 april onder meer het spektakel tijdens Paris Saint Germain – Barcelona, Mats Seuntjens die in gesprek is met NAC, en het mondeling akkoord tussen Liverpool en Rúben Amorim!


(0:00) Intro

(2:39) Spektakel tijdens Paris Saint Germain – Barcelona  

(13:29) Atlético – Do...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolWouter Boerkamp en Nicky Bartens op woensdag 10 april onder meer een terugblik en een vooruitblik op de Champions League kwartfinales en Van Persie die mogelijk de nieuwe trainer van Heerenveen kan worden!


(0:00) Intro

(0:38) Spektakelstuk Real Madrid – Manchester City

(9:29) Arsenal – Bayern 2-2 na discutabele momenten

(15:47)...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolNicky van der Gijp en Wouter Boerkamp op dinsdag 9 april onder meer de mogelijke transfers van Wellenreuther en Bakayoko, Mislintat die niet schuldig gevonden is bij Ajax en een vooruitblik op de Champions League kwartfinales van vanavond!


(0:00) Intro

(2:00) Wellenreuther van Feyenoord naar PSV?

(13:04) Bakayoko benaderd door...

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.