Onverdoofd

Onverdoofd

In Onverdoofd spreekt Erik Jan Harmens met bekende en minder bekende Nederlanders die besloten hebben zichzelf niet langer te bedwelmen. Over waarom we onszelf verdoven en of het mogelijk is om geheel onverdoofd door het leven te gaan. Abonneer je op deze podcast om geen aflevering te missen!

Episodes

January 16, 2021 57 mins

Schrijver Henk van Straten (40) worstelt van jongs af aan met een onrustige geest. Om de somberheid te verjagen drinkt hij. Maar net zo goed oefent hij op het inhouden van zijn adem, ligt hij regelmatig op een spijkermat, neemt Henk koude douches en sport hij fanatiek. Echt blij is hij nooit. Henk probeert niet in een gat te vallen waarin labiel en somber zijn de overhand heeft en hij alle controle verliest. Dat ligt voor hem altij...

Mark as Played

Imanuelle Grives is als actrice onder meer bekend van de film 'Alleen maar nette mensen’ en de series 'Celblok H' en 'Vechtershart'. Vorig jaar zomer werd ze gearresteerd wegens bezit van en de handel in drugs. Bij haar arrestatie had ze dertig pillen op zak, plus een gram ketamine, tien gram cocaïne en een gram cannabis. De actrice kreeg een gevangenisstraf van 2 maanden. In deze aflevering praat Erik-Jan Harme...

Mark as Played

Dj Dano (Daniel Leeflang) is een van de grondleggers van de hardcore-scene. Maar met het grote succes in de jaren negentig komt ook de drang naar meer. Hij verdrinkt in een wereld vol coke, drank en hoeren. In deze podcast praat Dano met Erik Jan Harmens over die turbulente tijd en over pogingen om die behoefte tot verdoving uit te schakelen.


Onverdoofd is een podcast van Erik Jan Harmens i.s.m. De Stroom & Het Parool. Lees het ...

Mark as Played
November 12, 2020 1 min
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.