All Episodes

May 17, 2023 9 mins

Luister aandachtig naar deze vierde aflevering over het avontuur van Liesl en Nicolas. We ging op bezoek bij coach Bart De Clercq, een ex-wielrenner. Eén vraag lag op onze lippen: hoe kunnen we onze loopkunsten verbeteren? (Goed, we wilden vooral te weten komen wat de te vermijden fouten zijn en enkele motiverende tips krijgen!) Houd je notaboekje in de aanslag!

Een onmogelijke en sportieve uitdaging

Beiden hebben besloten om een uitdaging aan te gaan die hen onmogelijk lijkt: de mythische 20 km finishen in Brussel op 28 mei 2023. Waarom onmogelijk? Omdat geen van beiden een loper was voordat ze de uitdaging van hun werkgever, Mediafin, aannamen. De uitdaging, maar ook de coaching! 

Een trainingsplan en 4 maanden

Om hen te helpen deze uitdaging aan te gaan, heeft de uitgever van L'Echo en De Tijd een coach aangesteld. Bart De Clercq zal Liesl en Nicolas begeleiden op weg naar de 20km van Brussel. Ze hebben 4 maanden om er zo goed mogelijk klaar voor te zijn. We weten al dat ze aan de start zullen staan. Zullen ze de eindstreep halen? De reis is belangrijker dan de bestemming. Volg ze en ontdek hoe ze zich voorbereiden.

Mediafin

Mediafin is de uitgever van L'Echo en De Tijd en is de koepelorganisatie voor een ecosysteem van ondernemers en ondernemen. Mediafin heeft een bedrijfscultuur waarin welzijn centraal staat: een gezonde geest in een gezond lichaam. Om de daad bij het woord te voegen heeft Mediafin in samenwerking met EnergyLab het initiatief MediaFinMoves gelanceerd. Het doel is om 15 ambassadeurs, die beginnen met sporten, te laten slagen in de 20km van Brussel, en voor anderen om deel te nemen aan de "1000km kom op tegen kanker" met de fiets, van Kom Op Tegen Kanker. Alle medewerkers kunnen ook deelnemen aan verschillende sportevenementen en profiteren van de expertise van EnergyLab.

Een Mediafin productie, geregisseerd door Julie Garrigue met de stem van Anne-Sophie Moerman.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.