Denník E

Denník E

V kanáli Denníka E o ekonomike od Denníka N nájdete Ekonomický newsfilter, Zelený newsfilter a pravidelné diskusie o ekonomických témach eNkonomika. Ekonomický newsfilter vo forme podcastu nájdete každé ráno o 8:00 na webe a v aplikáciách Denníka N a o 12:00 kdekoľvek počúvate svoje podcasty. Ak chcete podporiť podcasty Denník N, prosíme, staňte sa predplatitelmi na predplatne.dennikn.sk. K článkom Denníka E získate prístup pri kúpe balíčka Štandard.

Episodes

June 12, 2024 11 mins
Politické boje môžu zachrániť nové spaľováky aj po roku 2035. Ľudí, ktorí skolabovali z tepla, môžu zachrániť chladiace vrecia. Reportéri Denníka E každú stredu komentujú správy o ochrane planéty, životnom prostredí a udržateľnej energetike. MP3 
Mark as Played

Hlavný ekonóm VÚB banky Zdenko Štefanides v tomto vydaní podcastu eNkonomika hovorí o inflácii v eurozóne aj o tom, kedy sa znížia úroky na hypotéky.

Mark as Played

Toto už nie je len horúčava, ale trest od Boha, hovoria v Indii a Pakistane. Menej znečistený dym z lodných komínov mohol paradoxne prispieť k otepľovaniu planéty. Reportéri Denníka E každú stredu komentujú správy o ochrane planéty, životnom prostredí a udržateľnej energetike.

Mark as Played

IT špecialista združenia Slovensko.Digital Ľubor Illek v tomto vydaní podcastu eNkonomika hovorí, v akom stave je informatizácia verejnej správy a či je to priorita súčasnej vlády.

Mark as Played

Ako klimatická kríza a jej ignorovanie zapríčinili rozpad lesov pri Čiernom Balogu. V Mexiku padajú zo stromov mŕtve opice a aljašské rieky „hrdzavejú“. Reportéri Denníka E každú stredu komentujú správy o ochrane planéty, životnom prostredí a udržateľnej energetike.

Mark as Played

Správa o klimatických rizikách varuje Európu aj pred doteraz zmrazenými baktériami a kontaminovaným jedlom. Z novely uľahčujúcej odstrel medveďov vypadli ostatné veľké šelmy. Reportéri Denníka E komentujú správy o ochrane planéty, životnom prostredí a udržateľnej energetike.

Mark as Played

Šéf Partners Investments Maroš Ovčarik vtomto vydaní podcastu eNkonomika hovorí, ako investujú drobní investori a aké chyby zvyknú pri tom robiť.

Mark as Played
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    The Nikki Glaser Podcast

    Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

    White Devil

    Shootings are not unusual in Belize. Shootings of cops are. When a wealthy woman – part of one of the most powerful families in Belize – is found on a pier late at night, next to a body, it becomes the country’s biggest news story in a generation. New episodes every Monday!

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.