All Episodes

April 11, 2022 102 mins

Forhjulslir præsenteres i samarbejde med Continental Dæk Danmark, hovedsponsor for Tour de France-starten i Danmark, bannerfører for sikkerheden på landevejene og podcastens hjælperytter på viften. 

 

På søndag køres det altid spændende og nådesløse Paris Roubaix. Rytterne bliver igen kastet ud i et nordfransk helvede, som byder på 257 km., hvoraf 30 pavestykker udgør 55 km. af ruten. De nordfranske brosten, som udstiller og tester rytternes koncentration, krop og teknik på et frygteligt, frygteligt underlag. Det er Paris Roubaix, når det er bedst. En forårsdag i helvede, hvor hjælperyttere, sprintere og stjerner er lige. Og en forårsdag i, hvor mestrer fødes og begraves.

 

På dagens etape får du en stor optakt til herrernes Paris Roubaix samt analyser og indtryk fra Amstel Gold Race og Baskerlandet Rundt. Derudover bliver der også stillet skarpt på Mads Pedersen, som er brandvarm inden årets største sæsonmål på søndag.

 

Medvirkende: Per Bausager og Anders Mielke

 

OBS. Et 12-min. langt interview med Emma Norsgaard Bjerg (Movistar) var optaget og klar til at blive flettet ind i optakten, men da lydfilen kom til redigering var der noget helt galt med lyden. Jeg beklager meget og ønsker Emma og de andre danske kvinder held og lykke ved kvindernes Paris Roubaix på lørdag.

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.