All Episodes

May 1, 2023 74 mins
Jouw pensioenleeftijd wordt bepaald door de overheid. Vanaf dat moment krijg je een magere AOW uitgekeerd waar je niet van rond kan komen. Trainen voor de wedstrijd van het leven is je voorbereiden op de toekomst. Dat jij er op je 75e ook nog goed bij zit.
Daarom ging ik voor deze podcast in gesprek met Thijs Verlangen. Hij helpt mensen in een dag aan een flink pensioen, vermogen en belastingverlaging. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, en toch is het zo. Helpt ie je er niet voldoende bij, dan is de rekening voor hem.
Bijna de helft van de ondernemers heeft (nog) niks geregeld voor z’n pensioen. Een groter deel betaalt meer belasting dan nodig. We zijn gaan ondernemen om andere mensen te helpen en de wereld te verbeteren maar nog belangrijker: voor onze vrijheid. Als je die moet inleveren voor je missie, ben je niet aan het winnen maar aan het verliezen.
In deze podcast vertelt Thijs je hoe hij begonnen is met het opbouwen van zijn vermogen. Als ondernemer is hij in korte tijd zeer succesvol geworden en zit het hele jaar volgeboekt. Hoe doet hij dat? Ook zijn vrijheid is belangrijk en in deze podcast deelt hij hoe hij zijn grenzen bewaakt. Tot slot deelt hij zijn kennis over pensioenbeleggen, de belastingdruk verlagen en het opbouwen van vermogen.

Ik ben Isabelle Feteris en ik zorg dat je topprestaties levert op alle vlakken van je leven door je mindset te veranderen.

Wil je weten hoe het met jouw topsportmentaliteit staat? Doe dan deze gratis test en weet binnen 2 minuten exact hoe je mindset ervoor staat. https://score.isabellefeteris.com/p/test
Wil jij ook presteren op de toppen van je kunnen? Wij helpen je om een topsportmentaliteit te krijgen voor energie in je lijf, groei in je leven, rust in je hoofd en zin in de dag. Inmiddels hebben we al duizenden mensen hierbij geholpen. Dit doen we onder anderen met 1-op-1 coaching, workshops en boeken. Een eerste stap kan zijn om een doorbraaksessie in te plannen met Isabelle. Dit is vrijblijvend en gratis. We gaan hierin kijken waar jij naartoe wil op het gebied van mindset, waar je nu staat en wat eventuele logische vervolgstappen zijn. Ook kan je al je vragen stellen. Keertje bellen?
Ga dan naar https://www.isabellefeteris.com/gesprek-aanvragen
Meer weten over het krijgen van een topsportmentaliteit? Ga dan naar: https://isabellefeteris.com
Stoppen met uitstellen? Bestel mijn boek via: https://isabellefeteris.com/boek
https://www.instagram.com/isabellefeteris
https://www.linkedin.com/in/isabelle-feteris-a72578198
contact: info@isabellefeteris.nl
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.