All Episodes

January 26, 2018 55 mins

Du kommer med til de afgørende forhandlinger om et lån på en halv million til GoLittle fra Investerings Frederik. Og så kommer du ikke mindst med på jagt efter endnu en halv million. En jagt der slutter, allerede inden, den begynder..!

Og så kommer du også med til frustreret morgenmad i privaten. For selvom Mambenos app med madplaner og opskrifter til børnefamilier har været færdig i flere uger (og er blevet VIRKELIG fin), så er den endnu ikke i App Store. Svaret findes i Californien. Og det kan vise sig at udvikle sig til et endog meget stort problem.

Og apropos morgenmad og Mambeno, så finder du opskriften på de bananpandekager, som min søn og jeg laver i podcasten, lige her.

Velbekomme - og god lytter!

 

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.