Personlig livsbalanse

Personlig livsbalanse

Er du en person som føler usikkerhet rundt fremtiden din akkurat nå? Er du opptatt av å ta de rette valgene? På denne podcasten belyses personlige livsbalanse, bevissthet, relasjoner og om å skape trygghet gjennom din identitet. Jeg vil også invitere gjester for å snakke om temaet etter hvert. Ønsker deg god lytting. www.ingunnbrattlid.com

Episodes

April 23, 2021 15 mins

Føler du en indre gnagende følelse av misnøye, og at livet går i en rutine?   I denne podcastepisoden deler jeg litt fra egen erfaringer på hvordan man kan slippe seg løs og komme seg videre. Misnøye og rutiner har også en følelsesmessig side som en kan gi litt mer oppmerksomhet for å finne nøkkelen til å komme seg videre.

Mark as Played

Er du kreativ og har mange ideer, men sliter med å få dem ut i gode former er tema i denne podkastepisoden. Jeg deler litt fra egen erfaring som kreativ, hva som er lurt å gjøre for at ideene dine ikke bare skal bli ødeleggende impulsive blaff som det ikke blir så mye ut av. 

Mark as Played
April 3, 2021 15 mins

Kroppen uttrykker seg sterkt når den sier ifra med smerter. I denne podkastepisoden reflekterer jeg litt rundt årsaker til dette. Smerter kan være et tegn på at man må  stoppe opp for å undersøke hva man benekter i livet. Kanskje er det på tide å slippe en ubehagelig måte som man ser på seg selv som? At man har noen trossystemer som danner en ubalanse til seg selv? Det er individuelt, men kan være lurt å få litt hjelp til å oppdage...

Mark as Played

Når bare hjertet styrer - Har du vært i situasjoner der du har latt deg rive med av følelser og angret på det etterpå? I denne episoden deler jeg fra en situasjon som skjedde i mitt eget liv for mange år siden. Jeg jobbet som leder, og denne spesielle dagen fikk jeg et besøk på mitt kontor og lot bare mitt hjerte styre. Å la seg rive med av følelser det kan man angre på. Det var først dagen etter at jeg forsto ko...

Mark as Played

Mennesker med lidenskap brenner for det de tror på og har vilje til å bruke sin kompetanse og erfaring for å realisere mening og det de tror på. I denne podcastepisoden har jeg invitert Ingrid Strümke som gjest. Selv om Ingrid er blitt pensjonist er hun absolutt på ingen måter for gammel til å realisere sin kompetanse som grunder og følge sin lidenskap for mangfold innen forfatterskap. I episoden forteller hun om sin erfaring med f...

Mark as Played

I denne episoden deler jeg mine synspunkter på årsaker til at så mange støtes ut av arbeidslivet og hvordan forhindre utstøting og begynne med inkluderende arbeidsliv. Polariteter i et arbeidsmiljø er helt naturlig, og gir muligheter for å utvikle ledelse. Det er absolutt naturstridig å tro at det er mulig å løse konflikter oppstått av polariteter basert på arketyper av følelser. Jeg holder gjerne foredrag om organisasjonens puls, ...

Mark as Played

I denne podkastepisoden deler jeg et tips om intuisjon for å få en enklere hverdag. Har vi dessuten tid, og ressurser til å være så ensidig hode styrt lenger som vår kultur legger vekt på?  Utviklingen går så raskt at ensidig verdsetting av hodestyrte aktiviteter, blir en stressrelatert belastning for både kropp og sjel. Løsninger man har brukt masse mental energi på, blir dessuten utdatert veldig raskt. I fremtiden kan færre yrkes...

Mark as Played

Veien til å gjenopprette sosial balanse går gjennom å lytte til historiene. I denne episoden har jeg invitert med en gjest som fikk kjenne hvor hardt mangel på IA slår i Norge. Heidi Schjetne forteller sin historie om prosessen som startet da hun var kreativt igang med å bygge opp sitt firma, til  hvordan hun ble tatt, utstøtt på sosialhjelp, ufør og alene med 3 barn etter NAV skandalen. Jeg har jobbet med inkluderende arbeidsliv (...

Mark as Played

Også i denne podkastepisoden har jeg satt lys på en varslerhistorie.  Har invitert en gjest - Gro Ødegård som var regnskapsansvarlig i en bedrift. Hun ble pliktig til å varsle da hun oppdaget  skatt og avgiftsunndragelser av millionbeløp og at det skjedde sosial dumping.  Gro ble utsatt for helt uvirkelig gjengjeldelse og oppsigelse på dagen. I kampen for oppreisning  og prosessen med å komme tilbake til seg selv, har Gro skrevet b...

Mark as Played

Å bli utstøtt av felleskapet og fratatt sin sosiale tilhøringhet er en av de sterkeste sanksoner et menneske kan oppleve. For noen kan det oppleves eksistensielt og så sterkt som å fratatt sin menneskelighet og bli presset til det ekstreme.  I denne podcastepisoden snakker jeg litt om det som skjer, forstå risikoen for når sosial ubalanse oppstår, og hva du som enkeltperson kan velge å gjøre dersom du er i slike situasjoner for å u...

Mark as Played

I denne episoden er tema varsling. Som gjest har jeg invitert Jeanette Møller som jobbet som sikkerhetssjef for to anlegg innen næringsmidler. Jeanette forteller om hva varselet handlet om og hvorfor hun måtte varsle. Etterpå ble hun utsatt for alvorlig gjengjeldelse som fikk svært alvorlige konsekvenser for henne.  

Mark as Played

Sosiale ubalanser har alvorlige negative ressursmessige konsekvenser for både samfunn, organisasjoner og enkeltpersoner I denne episoden har jeg invitert Lilliann Høyvang Andreassen som forteller om da hun varslet om forhold i politisk styrt kommunaleiet foretak. Lilliann ble møtt med tøffe gjengjeldelser. I episoden deler hun fra sin lange kamp for oppreisning, og hva hun gjorde for å få dette til.

 

Mark as Played

Sosiale ubalanser i et skolemiljø, der var det kun ledelsen som hadde makt til å rette opp i. I denne eposiden har jeg invitert Lailia Kathrine Harris Lileholdt for en samtale om hva som skjedde da hun sa ifra om alvorlige ubalanser som oppsto i et skolemiljø etter en sammenslåing av flere skoler med konsekvenser både for elever og lærere. 

Mark as Played
January 27, 2021 18 mins

Stress i relasjoner, er kanskje noe de fleste av oss har kjent på av og til.

I denne episoden vil du oppdage hvordan du kan redusere stress i dine relasjoner, enten det gjelder deg som leder, omsorgsperson, kjæreste eller ansatt.

Dersom du ønsker å se nærmere på ett av mine kurs eller booke en individuell konsultasjon kan du gå til www.ingunnbrattlid.com eller sende meg en e-post på ingunnbrattlid@gmail.com.

Mark as Played
January 20, 2021 24 mins

Hvordan kan du forstå din egen personlighet? Enten du er opptatt av personlighet utvikling selv, eller om du har noen i behandling eller om du leder andre mennesker, er dette et stort og viktig spørsmål.

I denne episoden vil du oppdage hvordan du kan forstå personligheten din, hvorfor det er viktig å forstå sin egen personlighet og hva personlig livsbalanse er.

Dersom du ønsker å se nærmere på ett av mine kurs eller booke en indivi...

Mark as Played
January 15, 2021 16 mins

Hva er det som er viktigst å fokusere på dersom man skal bli bedre kjent med seg selv? Og hvor skal du starte for å kunne bli bedre kjent med deg selv?

I denne episoden vil du oppdage hvordan denne problemstillingen kan være avgjørende for deg som jobber med andre mennesker, enten du er leder eller jobber i et omsorgsyrke, for eksempel.

Dersom du ønsker å se nærmere på ett av mine kurs eller booke en individuell konsultasjon kan du...

Mark as Played
January 15, 2021 18 mins

Er du klar over at du kanskje tar inn en utvidet virkelighet? Står du midt i utfordringene med det digitale paradigmeskiftet og lurer på hvordan du skal løse dette?

I denne episoden vil du oppdage hva utvidet virkelighet er, de mange ulike formene den kan komme i, samt hvordan du kan forholde deg til en utvidet virkelighet.

Dersom du ønsker å se nærmere på ett av mine kurs eller booke en individuell konsultasjon kan du gå til www.i...

Mark as Played
January 15, 2021 22 mins

Hva er egentlig en spirituell oppvåkning? Og hva er det som faktisk utløser en spirituell oppvåkning?

I denne episoden vil du oppdage hva det vil si å være i en spirituell oppvåkning og viktige råd til alle som enten går gjennom en slik prosess selv eller er tett på noen i en slik prosess.

Dersom du ønsker å se nærmere på ett av mine kurs eller booke en individuell konsultasjon kan du gå til www.ingunnbrattlid.com eller sende meg e...

Mark as Played
January 15, 2021 18 mins

Hvordan tar du gode valg for deg selv? Og hvordan kan du kjenne igjen at du har tatt et feil valg?

I denne episoden vil du oppdage hvordan du kan gjøre gode valg og hvordan du kan bli trygg på de valgene du tar.

Dersom du ønsker å se nærmere på ett av mine kurs eller booke en individuell konsultasjon kan du gå til www.ingunnbrattlid.com eller sende meg en e-post på ingunnbrattlid@gmail.com.

Mark as Played
January 15, 2021 13 mins

Hva er egentlig meningen med livet, er det mange som lurer på.

I denne episoden vil jeg snakke litt om forestillinger om mening med livet og hvordan du kan føle deg litt mer trygg på retningen du går i.

Hvis du ønsker å se nærmere på ett av mine kurs eller booke en individuell konsultasjon, kan du gå til www.ingunnbrattlid.com eller sende meg en e-post på ingunnbrattlid@gmail.com.

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    The Nikki Glaser Podcast

    Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.