Unplug&Boost Podcast

Unplug&Boost Podcast

Rewire your thoughts to change your personality. Get out of that comfort zone by disconnecting/unplugging from your surroundings. Dare to cross that river and create new happy experiences to generate abundance.... Show More

Episodes


Wanneer je op je sterfbed ligt en terugkijkt op je leven, wat zijn de dingen waar je spijt van zal hebben als je ze NIET hebt gedaan, hebt meegemaakt of gezegd?

Share
Mark as Played
February 21, 2020 2 min


Quicky 2: geef jezelf toestemming je verstand uit te schakelen en plezier te maken. Leef je leven nu! Geniet.

Share
Mark as Played


Verbeter je relaties door je communicatietechnieken aan te scherpen. Want wat baat het een mens als hij de hele wereld wint, maar zichzelf verliest of schade lijdt?

Share
Mark as Played
February 15, 2020 2 min


Dit keer even wat anders. Tijd voor een Quicky: kleine inside shot voor het weekend.

Share
Mark as Played


In relaties zijn we vaak onbewust onze schaduwkant aan het projecteren op anderen. Uiteindelijk leert het ons iets over onszelf wat we vaak niet willen weten. Het is gezamenlijk werken aan welk bindmiddel, welke waarde je aan de relatie toe wilt voegen om het warm en goed te houden.

Share
Mark as Played


Wees trots dat je je angst hebt overwonnen, dat je het hebt geprobeerd. Want dat falen brengt je verder. Falen geeft focus, geeft energie, groeit. Daaruit komt bewustwording, betrokkenheid, daaruit komt kracht om te groeien, daaruit komt passie voor leven, voor creativiteit.

Share
Mark as Played
January 27, 2020 11 min


Er is niks in dit leven waar je niet overheen kunt komen. Wat je ook meemaakt, of je er bij neervalt, klaagt, het is een keuze. Je hebt de keus om te blijven liggen of om op te staan en sterker te worden. Kracht om los te komen van wat niet goed voelt voor jou! Te kiezen voor jezelf want dat is zelf liefde.

Share
Mark as Played


Het is zo onwerkelijk. Je kind overlijdt. Het voelt alsof je leven op de diepste bodem van de zee ligt. Je wilt niet meer boven komen drijven. Laat het verdriet geen blokkades werpen. Maar vind de kracht om je kind te laten voortleven in je herinneringen en in die van anderen.

Share
Mark as Played


Van jongsaf worden jongens geleerd niet te huilen, stoer doen, niet laten zien dat je het niet kan en je vooral niet te soft opstellen. Maar juist de beste leiders zijn namelijk degenen die zich ook kwetsbaar durven op te stellen. Die op het juiste moment de juiste keuzes vanuit het hart durven te maken, zowel zakelijk als privé. Dus stoere man ook jij hebt af en toe raad nodig, iemand om mee te sparren en tot nieuwe inzichte...
Read more

Share
Mark as Played
January 6, 2020 6 min


Het leven is niet perfect. We kunnen het doen met de verwelkte bloemen die we hebben of we kunnen op pad gaan, andere bloemen plukken en er een mooi boeket van maken. Daarbij gewoon leren je intuïtie te volgen en simpelweg doen en genieten van wat er op je pad komt.

Share
Mark as Played
December 30, 2019 6 min


3 tips hoe je negativiteit kunt blocken.

Share
Mark as Played
December 30, 2019 7 min


Je kunt in je angst blijven hangen of je kunt je angst gebruiken als springplank om iets beters of happy voor jezelf te creëren.

Share
Mark as Played

Chat About Unplug&Boost Podcast

Popular Podcasts

Stuff You Should Know
Stuff You Should Know
If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.
The Joe Rogan Experience
The Joe Rogan Experience
Joe Rogan's Weekly Podcast
Crime Junkie
Crime Junkie
Crime Junkie is a weekly podcast dedicated to giving you a true crime fix. Every Monday, Ashley Flowers will tell you about whatever crime she’s been obsessing over that week in a way that sounds like you're sitting around talking crime with your best friends. The storytelling is straightforward and free of rabbit holes so the cases stay suspenseful and are easy to follow. If you can never get enough true crime... Congratulations, you’re a Crime Junkie! You’ve found your people.