All Episodes

December 7, 2021 116 min
Vejen fra førsteudfordre i Superligaen til gruppespilsbejler i Champions League har været lang for FC Midtjylland, men selvom lærepengene har været dyre, så er oplevelserne mange. Erik Sviatchenko har, udover hans afstikker til Celtic, været med hele vejen, og når han i dag går på banen, så er det med anførerbindet på armen og en masse erfaring i bagagen. Han har spillet mod den frygtede MSN-trio fra FC Barcelona, spillet i et Old Firm-derby og er blevet verbalt savet over af Brendan Rogers, men det har alt sammen gjort ham stærkere. Disse historier og meget mere fortæller han Peter Graulund, der har sat ham i stævne midt i det afsluttende efterårsprogram, hvor FC Midtjylland kæmper for at komme videre i europæisk fodbold.

’Graulund I Dybden’ udgives af Oddset fra Danske Licens Spil. Husk, at man skal være min. 18 år og spille med omtanke. Har du brug for hjælp til spilafhængighed, så kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet eller udeluk dig via ROFUS. Regler og vilkår gælder.
Share
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Crime Junkie

Crime Junkie

If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

Morbid: A True Crime Podcast

Morbid: A True Crime Podcast

It’s a lighthearted nightmare in here, weirdos! Morbid is a true crime, creepy history and all things spooky podcast hosted by an autopsy technician and a hairstylist. Join us for a heavy dose of research with a dash of comedy thrown in for flavor.

For You

    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

    Connect

    © 2022 iHeartMedia, Inc.