ALEM Talks

ALEM Talks

Turkcell Platinum Black katkılarıyla ünlü isimlere, kendilerini 'daha iyi, daha gerçek, daha doğal' ifade etme olanağı tanıyoruz. Buyurun sohbete!

Episodes

December 30, 2021 20 mins
ALEM Talks Podcast'te Arzu Kaprol, Lara Mutlu'ya tasarım yolculuğunu, sürdürülebilirliğin inceliklerini ve çok daha fazlasını anlatıyor. Kaprol'un genç tasarımcılara tavsiyeleri de dinlemeye değer.
Mark as Played
Dila Tarkan ve Lara Mutlu, influencer'lığın bilinmeyenleri, sosyal medyada 'gerçek' olmak, ilişkiler ve her şeye rağmen pozitif kalabilmekle ilgili konuşuyorlar.
Mark as Played
December 17, 2021 32 mins
Beyza Şekerci ve Lara Mutlu, kariyer, ilişkiler, aile ve gelecek planları üzerine sohbet ediyor.
Mark as Played
Melodi Elbirliler Türkmen ve Lara Mutlu, "Nasıl influencer olunur?" diye soruyor ve sosyal medyayı masaya yatırıyor.
Mark as Played
November 30, 2021 28 mins
Pınar Özdemir Hotiç ve Lara Mutlu, bütünsel sağlık, ilişkiler ve mindfulness üzerine konuşuyor. Pınar Özdemir Hotiç Hakkında: 1991 yılı Türkiye güzeli Pınar Özdemir Hotiç, 28 yıl marka ve iletişim danışmanı olarak çalıştıktan sonra Institute For Integrative Nutrition bütünsel sağlık, welness branding, Goop Wellness eğitimi gibi pek çok eğitim aldı. Şimdilerde bütüncül sağlık markası Liveyourself ile çalışmalarına devam ediyor.
Mark as Played
November 16, 2021 43 mins
Seçkin Pirim ve Lara Mutlu, üretkenlik, yaratıcılık, disiplin ve günlük rutinler üzerine sohbet ediyor.
Mark as Played
October 28, 2021 22 mins
Berrak Tüzünataç ve Lara Mutlu ALEM Talks Podcast'te yaratıcılık, denge, çok yönlülük ve moda üzerine konuşuyor.
Mark as Played
October 7, 2021 54 mins
İyi fotoğraf nedir, nasıl çekilir? Peki, "ruh emarı" nedir ve nasıl çekilir? Tüm bu soruların yanıtlarını Lara Mutlu ve Tamer Yılmaz'ın keyifli sohbetinden öğrenin.
Mark as Played
September 16, 2021 35 mins
Tuba Ünsal ile bilinmeyenlerini konuştuk.
Mark as Played
September 10, 2021 21 mins
Özge Yağız ve Lara Mutlu, aşktan kariyere, sağlıklı beslenmeden spora çeşitli konularda sohbet ediyor.
Mark as Played
August 26, 2021 35 mins
Pelin Karahan Pelin Karahan ile ALEM Talks Podcast'te buluştuk ve merak edilenleri üzerine konuştuk.
Mark as Played
July 16, 2021 34 mins
“Masumlar Apartmanı”nda Naci karakterine hayat veren Tansel Öngel ile Lara Mutlu, oyunculuğa adım attığı gençlik günlerinden konservatuvar yıllarına ve hayatına dair samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
Mark as Played
July 8, 2021 31 mins
Emir Bahadır ile hayatı, yeni projeleri ve jet set bir yaşam üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.
Mark as Played
July 1, 2021 37 mins
Leyla Alaton, Lara Mutlu ile deneyimlerinden yola çıkarak başarılı bir kariyer için tavsiyelerini paylaşıyor ve hayatından anekdotlar anlatıyor.
Mark as Played
June 22, 2021 17 mins
Pınar Sabancı, Lara Mutlu ile Oxford'da devam eden master eğitimini, sezgisel yemek yemeyi, diyet kültürünü, Tıp 1 diyabetin hayatını nasıl etkilediğini, anda kalmayı, gelecek planlarını ve çok daha fazlasını derinlemesine konuştu.
Mark as Played
June 10, 2021 24 mins
Hayal Köseoğlu ile Turkcell Platinum Black katkılarıyla ALEM Talks Podcast'te buluştuk. Hayal, Lara Mutlu'ya altı yaşında nasıl oyuncu olmaya karar verdiğini, hayata baktığı pencereyi, iyi hissetmek için neler yaptığını ve çok daha fazlasını içtenlikle anlattı.
Mark as Played
June 3, 2021 49 mins
Ece Sükan ile Turkcell Platinum Black katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz ALEM Talks Podcast’te buluştuk. Ece’nin ilk gençlik yıllarından bugüne nasıl değiştiğini, hayatının farklı dönemlerini, mesleki yaşamını, modayı ve çok daha fazlasını konuştuk.
Mark as Played
May 26, 2021 24 mins
Hacı Sabancı ile üniversite yıllarından, Beşiktaş şampiyonluğuna; çağdaş sanata olan tutkusundan, koleksiyonuna; Nazlı Kayı ile ilişkisinden, aile olmaya; günlük rutinlerinden, sosyal medyaya derin bir sohbet gerçekleştirdik.
Mark as Played
May 10, 2021 36 mins
Zeynep Selvili ile Turkcell Platinum Black katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz ALEM Talks Podcast’te ‘mindfulness’ ve öz şefkat üzerine konuşuyoruz.
Mark as Played
April 22, 2021 29 mins
Ayşe Boyner ile Turkcell Platinum Black katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz ALEM Talks Podcast'te, girişimci olmak, marka kurmak, aile olmak ve hatta çocuk yetiştirmek üzerine sohbet ettik. Ayşe, hayatın ona öğrettiklerini samimiyetle anlattı.
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    The Nikki Glaser Podcast

    Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

    White Devil

    Shootings are not unusual in Belize. Shootings of cops are. When a wealthy woman – part of one of the most powerful families in Belize – is found on a pier late at night, next to a body, it becomes the country’s biggest news story in a generation. New episodes every Monday!

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.