All Episodes

November 12, 2020 21 min
At rejse er at leve. Forandring fryder. Stilstand er tilbagegang.
Der er mange ordsprog og øl-slogans, der lærer os, at det er sundt at ændre lidt på tilværelsen engang imellem. Og mens det måske kan være rigtigt nok, så er der sandt for dyden ikke meget her i livet, der er værre end at flytte.
Hold nu kaffe, hvor er det dog en ubehagelig oplevelse, som ingen burde udsættes for.
"Det handler ikke om målet, men rejsen," hører man tit. Dælendytme ikke, når det kommer til flytning da!
For ikke nok med, at man skal pakke alting ned og forsøge at tage stilling til, hvor meget af det lort, man har samlet i tidens løb, man stadig har brug for, men så skal skidtet jo også pakkes ud igen.
Ærlig talt er der ikke noget at sige til, at det ofte er lige der, det går galt; man mister energien, overskuddet og lysten, og inden man får set sig om, har man købt nye køkkenknive og andet lort, fordi det blev for uoverskueligt at kigge det evindelige flytterod igennem, der i stedet får lov at stå og fylde i det værelse, hvor man ellers lige havde forestillet sig, at man skulle have et hobby-rum...
Det tager vi en lille snak om midt i netop sådan et glemslens pulterkammer, mens vi nyder - eller i hvert fald drikker - en kop hjemmebryg fra Starbucks.
Velbekomme!
Share
Mark as Played

Chat About Kaffepod'en

Advertise With Us

Popular Podcasts

Crime Junkie
The Daily

The Daily

This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

Dateline NBC

Dateline NBC

Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

For You

    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2021 iHeartMedia, Inc.