All Episodes

December 3, 2020 22 min
Cafécionados.
Så er vi her igen. Nogle timer forsinket, men vi kunne simpelthen ikke klare det hurtigere med alt det kina-plastik, der skulle bestilles hjem for at kunne begave folkene omkring os så meget, som det åbenbart er forventet.
Hvad helvede er det for noget? Hvad er det for en syg kultur, vi har opbygget, hvor vi som optakt til selve juleaften finder på en masse små øve-juleaftener - og hvem helvede kan overskue at købe så mange pakker?
Nåh jo, måske er vi i virkeligheden bare misundelige. Heldigvis kan vi da få noget kaffe. Og det gør vi. Denne gang fra Merrild, der byder på espresso roast fra El Salvador. Men smager den så himmelsk (landet er trods alt opkaldt efter Jesus...)?
Lyt med og få svaret.
Velbekomme!
Share
Mark as Played

Chat About Kaffepod'en

Advertise With Us

Popular Podcasts

Crime Junkie
The Daily

The Daily

This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

Dateline NBC

Dateline NBC

Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

For You

    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2021 iHeartMedia, Inc.