All Episodes

March 11, 2021 23 min
Cafécionados!
Vi har indset, at der er så meget kaffe i verden, at vi umuligt kan nå at prøve det hele. Derfor har vi selvfølgelig sat gang i reproduktionen for at sikre os, at der også i fremtiden vil findes kaffebrokrøve, der kan tage temperaturen på alskens afskygninger af den guddommelige drik.
Men det er en dyr omgang sådan at gøre sit til at holde overbefolkningen i gang. For hvad er det helt præcis for noget dyrebart materiale, der gør barnevogne så vanvittigt dyre? Hvorfor skal ens kommende barns sikkerhed måles op imod ens lyst til at beholde begge sine nyrer? Kan man virkelig få en autostol med automatisk bleskift? Og hvor svært er det egentlig lige at få en kop cappuccino i City Syd sådan en almindelig tirsdag eftermiddag?
Det tager vi os en snak om over en ... nåh ja, kop cappuccino fra Bilka.
Velbekomme!
Share
Mark as Played

Chat About Kaffepod'en

Advertise With Us

Popular Podcasts

Crime Junkie
The Daily

The Daily

This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

Dateline NBC

Dateline NBC

Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

For You

    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2021 iHeartMedia, Inc.