All Episodes

April 18, 2022 87 mins
Grith Okholm Skaarup er optaget af at sætte aftryk i denne verden og af mennesker, der sætter aftryk. I denne episode taler vi om, hvordan en rejse til Italien og Sydamerika fik afgørende betydning for, hvilke mennesker og hjertesager, der optager hende, og hvem, der er med til de store begivenheder i hendes familie.

Vi taler både højtravende om medmenneskelighed, men også helt lavpraktisk om, hvorfor det er vigtigt at være hurtig, når man skal hente sin pakke i pakkeboksen.

Vi taler om Griths sproglærer og Camilla tinderflirt, som lærte os vigtige ting om livet, og som ændrede vores livsbaner med et par grader hver især.

Hvis du er fan af Netværkshistorier, så kan vi også anbefale dig at lytte til Griths podcast Aftryk. Det er en podcast om medmenneskelighed: Et møde med ledere, eksperter og medmennesker, der sætter aftryk i andre menneskers liv - i ledelse og arbejdsliv.

Find den på: www.humtech.dk/aftryk
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.