All Episodes

September 20, 2021 87 min
In mei 2021 namen we in onze gekende stijl een WK-special op. Niet over Leuven, maar wel over Yvoir 1975, dat WK van Roger de Vlaeminck, de beruchte tien-en-een-halve en Hennie Kuiper. Onze opname zou dienen als basis voor de zesde aflevering uit de docureeks 'Regenboog', die nu te zien is op het Streamz-platform. De integrale podcast krijg je hier!
Gewiekste koersklap als vanouds dus, met Jonas Heyerick en Jo Badisco. Over de iconische wielerhelden van de seventies, en de klassiekers en grote rondes van '75. Over Roger en Eddy en Hennie en Joop. Over dat beruchte WK in de Condroz. En over politiebescherming voor Zoetemelk, er lijkbleek donker uitzien, nietszeggende weideshots en hoogspringer Bruno Brocken.
Link docu: https://www.streamz.be/streamz/afspelen/e7e1e5d2b-6d12-4732-b684-57a463336237
Share
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Crime Junkie
Dateline NBC

Dateline NBC

Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

The Daily

The Daily

This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2021 iHeartMedia, Inc.

  • Help
  • Privacy Policy
  • Terms of Use
  • AdChoicesAd Choices