All Episodes

May 14, 2024 โ€ข 33 mins

In deze video een gesprek met de oprichters van Webs, de #1 Hubspot Consultancy Partner.

Over hoe je als bedrijf moet transformeren om succesvol te zijn in de digitale wereld van vandaag.

๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด

Het gesprek draait om de reis van Webs, de #1 Hubspot Consultancy Partner, en hun bedrijfstransformatie door de jaren heen. Het begon in 2001 met een focus op website ontwikkeling en groeide geleidelijk uit tot de #1 Hubspot Consultancy Partner, dat inmiddels 2,5 miljard omzet genereert.

De oprichters, Camiel Freriks en Emiel Kanters, bespreken hun begin, strategische verschuivingen en de uitdagingen waarmee B2B-bedrijven worden geconfronteerd bij het omarmen van digitale transformatie. Ze benadrukken het belang van de focus op nichemarkten, het benutten van bestaande technologie en het prioriteren van klantgerichte benaderingen. De discussie benadrukt de evolutie van B2B-marketing naar datagestuurde strategieรซn en de noodzaak voor bedrijven om zich aan te passen aan de veranderende marktdynamiek.


๐—ง๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ฎ๐˜„๐—ฎ๐˜†๐˜€

๐Ÿš€ Strategische focus: Het succes van Webs onderstreept het belang van strategische focus, toen ze de overstap maakten van algemene website-ontwikkeling naar niche-experts in B2B-marketing.

๐Ÿ’ก Klantgerichte aanpak: In het gesprek wordt benadrukt hoe belangrijk het is om voorrang te geven aan de behoeften van de klant boven branding, waarbij de waarde wordt benadrukt van begrip voor en het bedienen van nichemarkten.

๐Ÿ“ˆ Datagedreven marketing: De evolutie van marketing naar datagedreven strategieรซn wordt benadrukt, waarbij de rol van technologieรซn zoals HubSpot bij het faciliteren van deze verschuiving wordt benadrukt.

๐Ÿ” Marktanalyse: het succes van Webs was geworteld in een grondige marktanalyse, waarbij kansen in achtergestelde B2B-sectoren werden geรฏdentificeerd en hun diensten daarop werden afgestemd.

๐ŸŒ Digitale transformatie: de discussie onderstreept de noodzaak voor B2B-bedrijven om digitale transformatie te omarmen, zich aan te passen aan de veranderende marktdynamiek en prioriteit te geven aan klantgerichte strategieรซn om concurrerend te blijven in het digitale tijdperk.


๐Ÿ”ฅ ๐—œ๐—ป ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ช๐—ฒ๐—ฏ๐˜€ ๐Ÿ”ฅ

Dit gesprek is onderdeel van een serie interviews over Business Transformatie die 7DTV maakt samen met Webs, de #1 Hubspot Consultancy Partner.

โžก๏ธ Info op: https://www.webs.nl.


๐Ÿ”” ๐—”๐—ฏ๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ป๐˜‚ ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐˜€ ๐—ป๐—ถ๐—ธ๐˜€ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ!

https://7dtv.link/YT


7๏ธโƒฃ ๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿณ๐——๐—ง๐—ฉ

Welkom op 7DTV, het Ondernemerskanaal van Nederland waar Ronnie Overgoor in gesprek gaat met spraakmakende, opvallende en inspirerende ondernemers.


๐Ÿ‘ค ๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฅ๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ถ๐—ฒ

Ronnie is de initiatiefnemer van 7DTV waarop hij in gesprek gaat met ondernemers. Daarnaast is hij een van de meest gevraagde dagvoorzitters en presentator voor zakelijke events.

โ„น๏ธ ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฅ๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ต๐˜๐˜๐—ฝ๐˜€://๐˜„๐˜„๐˜„.๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ผ๐—ผ๐—ฟ.๐—ฐ๐—ผ๐—บ.

๐Ÿ’ก ๐—ญ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป?

Wil je ook een portret op 7DTV, of wil je met je bedrijf een hele serie maken samen met ons?

โ„น๏ธ ๐—ต๐˜๐˜๐—ฝ๐˜€://๐˜„๐˜„๐˜„.๐Ÿณ๐—ฑ๐˜๐˜ƒ.๐—ป๐—น/๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป | ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ@๐Ÿณ๐—ฑ๐˜๐˜ƒ.๐—ป๐—น


๐—”๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป

๐ŸŽ™๏ธ Spotify: https://open.spotify.com/show/26jT6jLzzAetySjTPP1RpQ

๐Ÿ‘ Facebook: https://www.facebook.com/7DTVNL

๐Ÿ’ผ LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/7dtv

๐Ÿ“ท Instagram: https://www.instagram.com/7dtv.nl/

๐Ÿ“ฑ TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMLJbTBuF/

๐ŸŽฅ YouTube: https://youtube.com/@7dtv


๐Ÿ”ฅ ๐Ÿณ๐——๐—ง๐—ฉ | ๐—›๐—˜๐—ง ๐—ข๐—ก๐——๐—˜๐—ฅ๐—ก๐—˜๐— ๐—˜๐—ฅ๐—ฆ๐—ž๐—”๐—ก๐—”๐—”๐—Ÿ ๐—ฉ๐—”๐—ก ๐—ก๐—˜๐——๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—”๐—ก๐—— | ๐ŸŽ™๏ธ ๐Ÿญ๐Ÿฏ๐Ÿฌ๐Ÿฌ+ ๐—œ๐—ก๐—ง๐—˜๐—ฅ๐—ฉ๐—œ๐—˜๐—ช๐—ฆ | ๐Ÿ“น๐Ÿ“น ๐—œ๐—˜๐——๐—˜๐—ฅ๐—˜ ๐——๐—”๐—š ๐—ก๐—œ๐—˜๐—จ๐—ช๐—˜ ๐—ฉ๐—œ๐——๐—˜๐—ข'๐—ฆ


#hubspot #hubspotcrm #ondernemen #ondernemerschap #eigenbedrijfstarten #zzp #freelance #dezelfstandigondernemer #ondernemer #succesvolondernemen #verkopenbedrijf

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaserโ€ฏprovides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

ยฉ 2024 iHeartMedia, Inc.