All Episodes

April 25, 2023 80 mins

Tento díl je pro každého, kdo chce nakouknout pod pokličku nejlepších baristů nebo se chystá na soutěž. Ondřej si povídal s vítězem Baristy roku 2023, Denisem Kramářem, a vicemistryní Kateřinou Myškovou. Tolik tipů jste na jednom místě ještě neslyšeli.

Dozvíte se, jaké si kladou cíle do soutěže, jak postupují při přípravě na soutěž, při výběru kávy a při vymýšlení tématu prezentace. Proč Agnieszka Rojewska vyhrává tolik šampionátů a kde se inspirují při tvorbě signature drinků. Probereme důležitost týmu, zázemí pražírny a roli trenéra. Co se letos Denisovi fakt nepovedlo a jak se popasovat s chybami. Stagnuje World Barista Championship? Kolik stojí příprava na MS a jakou kávu si na něj Denis vybral?

Příjemný poslech.

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.