All Episodes

May 22, 2024 59 mins
Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrollerinde yer aldığı ve NOW TV’deki GOLD Yapım imzalı Kızıl Goncalar, yayınlandığı günden beri tarikat ve cemaatlere yönelik sahneleri nedeniyle hedef haline geldi. Kayda Değer'de Gamze Elvan konuğu İhsan Eliaçık'a ilk sezonu, sezon finalinde yer alan sahneleri, dizideki evlilik ve boşanma sahnelerini ve farklı kültürlerdeki aileleri değerlendiriyor! Daltonlar Çetesi olarak da bilinen organize suç örgütü lideri Barış Boyun’un da aralarında olduğu 17’si Türk, ikisi İtalyan 19 kişi İtalya’da yakalandı. Kırmızı bültenle aranan Boyun’un yakalandığını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı. Barış Boyun çetesinin adı en son Yunanistan’da 6 Türk’ün otomobilde öldürülmesi ile gündeme gelmiş, öldürülenlerin Barış Boyun çetesine mensup olduğu iddiası gündeme geldi. Cengiz Erdinç, Barış Boyun çetesi ve Ayhan Bora Kaplan soruşturmasındaki son gelişmeleri değerlendirdi.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.