All Episodes

December 14, 2020 51 mins
În ultimii doi ani am obișnuit să închei sezonul curent din Pe Bune cu un episod special: înregistrarea spectacolului Pe Bune Live din acel an, care aducea povești sincere despre muncă și viață spuse pe viu în fața unui public. 2020 nu a fost un an normal și nu cred că mai e nevoie să vă spun asta. Pe scurt, nu am putut organiza un Pe Bune Live așa cum mi-aș fi dorit. Dar, tocmai pentru că a fost un an neobișnuit, nu am vrut să las finalul de sezon să treacă nemarcat și m-am întrebat cum l-aș putea face unul special, care să invite la reflecție și un soi de împăcare personală cu tot ce am trăit în perioada asta. Așa că l-am invitat din nou pe Răzvan Exarhu, om de radio și cel mai ascultat invitat al podcastului, să discutăm împreună despre ce a însemnat pandemia, cum a trăit-o el și cu ce gânduri de viitor iese din 2020. Podcastul Pe Bune este prezentat de UniCredit Bank și susținut de BestJobs și Samsung România, companii care cred în puterea minților creative. Credits: Temă muzicală: Alex Turcu. Editor sunet: Horia Baldea. Asistent de producție: Alina Șincu. Muzică adițională: Jahzzar – Wild Ones; Jahzzar – Fire Ahead. ★ Support this podcast ★
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.