All Episodes

October 24, 2023 45 mins

Ešte pred pár rokmi sa do Salvádoru odvážilo len minimum turistov, dnes sa prezentuje ako raj surferov, kde aj za banány na trhu zaplatíte bitcoinom. 

Stredoamerický štát bol dlhodobo známy najmä krvavou vojnou medzi gangami, ktoré neváhali útočiť aj na obyčajných ľudí. Nová vláda sa však snaží násilnosti gangov - niekedy až brutálne - potlačiť a vybudovať zo Salvadoru turistický raj. 

Krajinu Aztékov, Mayov a indiánskych kmeňov precestoval aj Michal Hertlík. Porozprával nám o tom, ako vyjsť na najvyššie sopky, ktoré pláže sú najnavštevovanejšie, prečo sa radšej vyhýbať cestou autobusom a prečo by ste sa mali tešiť, keď na ulici počujete tlieskanie. 

Budeme radi, ak nás v tvorbe podcastu podporíte na Patreone. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nám napísať na vsesvetpodcast@gmail.com

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.