All Episodes

April 16, 2024 21 mins

V této epizodě se s Tebou podělím o svoje zážitky ze sledování dvou science fiction seriálů "Problém Tří těles" a "Fallout", jejichž první sezónu jsem v nedávné době měl možnost vidět, a které mě oba velmi zaujaly. Video z této epizody je zde: https://youtu.be/uHlVf8cH_3U 

_________________________________________________________________________

✅Chceš se zúčastnit netradičního kurzu české KONVERZACE se Zdeňkem? 🙂Máš šanci. Plánuju další kolo dubnu  👉Vyplň tento dotazník

________________________________________________________________________ Chceš kurz zdarma? Tady je: Kurz zdarma  _________________________________________________________________________ ✅Získej každý měsíc 4 "audio" epizody - V těchto mini lekcích Ti vysvětlím a procvičím slovíčka z nejnovější epizody. Zároveň získáš přístup ke všem předcházejícím epizodám a mini lekcím pro patrony a pomůžeš mi při tvorbě tohoto podcastu.

Stát se patronem můžeš za 3 dolary nově i na platformě Hero Hero:

Buď "hrdina" Zdeňkova českého podcastu

_________________________________________________________________________

"Učíme se česky" Discord skupina - Přidej se k této online komunitě na discordu, kterou jsem pro vás založil. Můžeš se tam zúčastnit super akcí, najít kamarády a procvičit s nimi svoji mluvenou češtinu.

"ZČP" Youtube kanál - Sleduj epizody ZČP na YouTube 

Facebook skupina Zdeňkova českého podcastu - Staň se součástí komunity na Facebooku. Budeš mít možnost lajkovat epizody a přidávat komentáře.

Recenze na Apple Podcasts - Napiš, co si myslíš o ZČP na Apple Podcasts. Když napíšeš něco pěkného, pomůže mi to najít nový Zéčépáky.

Ohodnoť ZČP - Dej mi 5 hvězdiček na serveru České Podcasty. 

Uč se se Zdeňkem i anglicky  - Učíš se anglicky? Víš, že mám i anglický podcast a YouTube kanál a nabízím cool individuální i skupinové kurzy a členství ve speciální Discord skupině Achievers Chamber?

_________________________________________________________________________

#cestina #cestinaprocizince #ceskyjazyk

 

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.