All Episodes

May 17, 2024 4 mins
  1. Kórházba került Jordán Tamás
    Blikk     2024-05-17 04:47:00     Színpad Színház Nemzeti Színház Jászai Mari-díj Kulka János Jordán Tamás
    Kórházi kezelésre szorul Jordán Tamás. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész csaknem kivétel nélkül minden Nemzet Színésze-választáson személyesen vesz részt, éppen ezért okozott meglepetést, amikor legutóbb, május 3-án, Kulka János megválasztásánál többek között ő sem jelent meg a Nemzeti Színház épületénél.
  2. Mától a Netflixen: A 3. évaddal visszatért a platform egyik legsikeresebb sorozata
    Mafab     2024-05-16 17:59:02     Film Netflix
    "Legdrágább nyájas olvasó!" – neked is hiányzott már ez a köszöntés? Nem kell tovább várni, itt A Bridgerton család harmadik évada.
  3. A nyár 10 legjobban várt filmje
    Tudás.hu     2024-05-16 18:27:42     Film Mozi
    A mozis nyár tradicionálisan májusban kezdődik és szeptemberig tart. Ezért a Magyar Filmadatbázis már most felmérte a látogatói aktivitást, hogy kiderüljön, melyik 10 filmet várják a legjobban a magyar nézők.  A sorrendet a mafab.hu állította össze, az alapján, hogy több ezer adatlapmegnyitás során a hazai nézők mely címekre kerestek rá a legtöbben
  4. Másodszorra is válik JLo és Ben Affleck? Minden jel erre utal
    in.hu     2024-05-17 10:42:03     Bulvár Párkapcsolat New York Hollywood Jennifer Lopez Ben Affleck
    Jennifer Lopez szerdán ismét férje, Ben Affleck nélkül lépett ki a nyilvánosság elé, miközben olyan pletykák keringenek, hogy a hollywoodi pár a szakítás szélén áll.A sztárpárt utoljára hét héttel korábban, március végén látták együtt, amikor New Yorkban ebédeltek, ez pedig erős okot ad a találgatásokra és a pletykákra.JLo és Ben Affleck 2002 végén
  5. Te is szeretnél lelassulni? Van 11 tippünk a nyugodt reggelekhez
    Könyves Magazin     2024-05-17 07:45:43    
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.