All Episodes

May 18, 2024 4 mins
  1. Már augusztusban a Disney+-on: A 4. évaddal visszatér a nagysikerű Emmy-díjas krimi-vígjáték sorozat
    Mafab     2024-05-18 04:00:03     Film Disney Emmy
    Augusztus 27-én új évaddal folytatódik Gyilkos a házban (Only murders in the Building). Az Emmy®-díjas, saját gyártású vígjátéksorozat korábbi epizódjai kizárólag a Disney+-on elérhetőek.
  2. Tony Leung Chiu-Wai szereplésével elindult Enyedi Ildikó új filmjének forgatása
    Márkamonitor     2024-05-17 17:21:04     Film Enyedi Ildikó
    Egy idős fa áll egy botanikus kert közepén. Magányos, ahogy a kert többi lakója is – sok ezer kilométerre eredeti élőhelyüktől, hogy megcsodálhassuk, megfigyelhessük őket. Ahogy mi őket, úgy ők is megfigyelnek minket. Tanúi rövid, kusza, zajos es zaklatott életünknek. A film három történetet mesél el, ember és növény három tétova találkozását, amik
  3. Te is keresed a helyed? ‒ Olvass bele Tallér Edina párkapcsolati road movie-jába!
    Könyves Magazin     2024-05-18 08:01:31     Könyv Párkapcsolat
    A Jóemberek gazdag iróniával, a főváros és vidék között tévelygő szereplők életén keresztül festi meg Magyarországot. Van esély a hazatalálásra? Működhet úgy egy párkapcsolat, ha senki sem tudja, hol a helye? Olvasd el a Prae gondozásában megjelent regény egy részletét!
  4. Ők 10-en kapták a Junior Prima Díjat magyar zeneművészet kategóriában
    Librarius     2024-05-17 17:59:50     Zene Kultúra Junior Prima Díj
    A magyar zeneművészet tíz kiemelkedő, harminc év alatti képviselője vehette át a Junior Prima Díjat magyar zeneművészet kategóriában.  
  5. Sir Paul McCartney előtt ez senkinek sem sikerült
    Igényesférfi.hu     2024-05-18 06:04:56     Zene Leggazdagabb Paul McCartney
    A leggazdagabb brit zenészek és zeneszerzők idei listáját továbbra is Sir Paul McCartney vezeti, aki ebben a mezőnyben az első fontmilliárdos: vagyona a Rich List 2024 becslése szerint éppen egymilliárd font.
  6. .css-j9qmi7{display:-webkit-box;display:-webkit-flex;display:-ms-flexbox;display:flex;-webkit-flex-direction:row;-ms-flex-direction:row;flex-direction:row;font-weight:700;margin-bottom:1rem;margin-top:2.8rem;width:100%;-webkit-box-pack:start;-ms-flex-pack:start;-webkit-justify-content:start;justify-content:start;padding-left:5rem;}@media only screen and (max-width: 599px){.css-j9qmi7{padding-left:0;-webkit-box-pack:center;-ms-flex-pack:center;-webkit-justify-content:center;justify-content:center;}}.css-j9qmi7 svg{fill:#27292D;}.css-j9qmi7 .eagfbvw0{-webkit-align-items:center;-webkit-box-align:center;-ms-flex-align:center;align-items:center;color:#27292D;}
    Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.