All Episodes

April 29, 2024 38 mins

Zdravo. Tokrat se zares lotimo uvoda 6. knjige, ki je pravzaprav zelo zgoščena rubrika "V prejšnji epizodi" oz. v prejšnjih petih knjigah. Zabavno branje, ki obeta zabaven zaključek trilogije v šestih delih.

V samem štartu začutimo sevanje 5G, ki zmoti snemanje in se sprašujemo, zakaj vsi cepljeni še nismo umrli, čeprav so nas tako močno strašili in postrežemo z odgovorom, čeprav najbrž ne bo zadovoljil prav vseh. Ker so planeti v konstelaciji, tokrat obelodanimo komad tedna in se posvetimo mamilom, alkoholu in vojnam, preden Peli več kot pohvali Guinnessov brezalkoholno pivo.

Preden obdelamo zgoraj omenjeni uvod nanizamo nekaj dejstev o Eoinu, 6. knjigi, Whitesnakeih in se pogovorimo o štoparskih temah kot so nogometni klubi, božanstva, starost, tehnika in o tem, da je bi Artur v 5. knjigi pravi pravcati sejalec.

Ob koncu končno priznamo: ta podkast je piramidni sistem.

🙏 Hvala ker nas poslušate, podpirate in sledite.

📱 Povsod smo ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@opravicujemose⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ...

🔗 Zapiski so spodaj in na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠opravicujemo.se⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ...

  • 🎧 Slon in Sadež - Reper - tokratni komad tedna, ki popisuje zgodovino rap glasbe, če je avtor zgodbe nekdo iz Ruš in bi rad poslušal rap in hip hop, za razliko od njegovega soseda Danila
  • 🖤 Guinness 0 - oz. v Evropski uniji mu pravijo Guinness 0.0 in je najboljše brezalkoholno pivo, kar smo jih (do sedaj) pili: več kot odlično se pretvarja, da je zelo dobro pivo in ne (kot večina vsaj domačih brezalkoholcev), da je pijača, popolnoma različna od piva
  • 👩‍⚕️ DoZdravnika - sodobna spletna rešitev, ki starejšemu občanu, kot je naš Peli, povzroča sive lase

🐬 ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Hvala za vse ribe⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ... pika si 👍

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.