All Episodes

April 8, 2024 127 mins

Zdravo. Še vedno smo v prejšni epizodi. Tokrat zadnjič, naslednji teden začnemo s 6. sezono. Je pa zanimivo dejstvo, da smo na idejo, da bi enkrat naredili "special" epizode, v katerih bi nanizali vse dele rubrike V prejšnji epizodi, prišli točno v tretji sezoni, ko smo se trudili, da ne bi prav dodobra obdelali tretje knjie: O življenju, vesolju in sploh vsem.

Hvala ker ste zdržali z nami tele mini štoparske počitnice (beri: 21 dni), pa se slišimo v 6. sezoni. No, še prej vas čaka VPE III. Pa prijetno poslušanje.

🙏 Hvala ker nas poslušate, podpirate in sledite.

📱 Povsod smo ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@opravicujemose⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ...

🔗 Zapiskov tokrat skoraj ni, oz vodijo na epizode 3. sezone https://opravicujemo.se/sezona/03/

  • 🤓 Moto Guzzi California - Peli je iskal 1. generacijo legendarnega motorja, ki je bil zasnovan v sodelovanju s prometnim oddelkom losangeleške policije, da bi nadomestil Moto Guzzi V7, ki jih je oddelek uporabljal pred tem

🐬 ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Hvala za vse ribe⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ... pika si 👍

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.