All Episodes

April 11, 2023 20 mins

I episoden "Lille spejl på væggen der" tager jeg fat på en af vores største udfordringer som iværksættere: At give slip på de ting, vi ikke kan kontrollere og tage ansvar for vores egne handlinger og succeser. 

Har du nogensinde følt dig overvældet og træt af at kigge på andre og sige "Hvorfor lykkes det for alle de andre, men ikke for mig?" eller "Hvorfor kan jeg ikke opnå det, jeg drømmer om?"

Det er en følelse, som mange af os med ga-ran-ti har haft, og det er helt okay at føle sig sådan. 

Men i stedet for at pege fingre og give skylden til ting uden for vores kontrol, er det måske på tide at tage den der fordømte kontrol hjem igen?

Det er ikke altid let at trække sig selv ud af et negativt flow, det kender jeg alt for godt. Og nogle gang skal der altså lidt mere til, og måske endda nogen der kan holde det der konstruktive spejl op foran dig.

I denne episode deler jeg en af de ting jeg virkelig øver mig på i hverdagen, nemlig at samle små guldklumper og bruge dem til at skabe succes og positiv energi i hverdagen. 

Ved at tage dine succeser med ind i andre områder af din forretning vil du opleve en enorm stigning i din selvtillid og motivation.

Lyt med - det fortjener du sgu! 

Vil du dele dine tanker om episoden med mig?

Jeg er helt pjattet med når vi kan dele vores historier med hinanden.

👉 Send mig en direkte besked lige HER

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/popcornstanker/message
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.