All Episodes

May 15, 2024 97 mins

Hej alla lyssnare och vänner,

I det första avsnittet av fjärde säsongen av min podcast "Bryta bröd" med Gustaf Skarsgård bjuder jag in er till ett otroligt givande samtal som sträcker sig över breda ämnen från bakningens konst till djupa samhällsfrågor och personlig utveckling. Min gäst, Gustaf Skarsgård, är inte bara känd för sina roller i filmer som "Vikings" och "Utvandrarna", utan också för sitt engagemang i frågor som rör vår planets och samhällets framtid.

Under samtalet utforskar vi hur personliga passioner kan möta och påverka globala utmaningar. Gustaf delar med sig av sina tankar kring vad det innebär att göra skillnad i stort och smått, och vi diskuterar hur varje individuellt val, från vad vi äter till hur vi lever våra liv, spelar en roll för vår gemensamma framtid. Det här är inte bara ett samtal för de som är intresserade av skådespeleri eller bakning, utan för var och en av oss som reflekterar över våra livsval och deras inverkan på världen.

Vi berör även vikten av att hitta tillbaka till hantverket och det genuina i allt jag gör – från mitt brödbak där varje ingrediens väljs med omsorg, till hur Gustaf förbereder sig för sina roller. Denna resa tillbaka till grunderna är en röd tråd genom vårt samtal och speglar en längtan efter äkthet och meningsfullhet i en alltmer komplex värld.

Dessutom dyker vi ner i de större existentiella frågor som ofta glöms bort i vardagens stress. Från diskussionen om mikroorganismer och deras livsviktiga betydelse för livet i stort, till hur vi som individer och kollektiv kan lära av historien för att inte upprepa samma misstag. Gustaf delar med sig av sina insikter och erfarenheter, vilket ger en unik inblick i hur man kan hantera de globala utmaningarna med både förnuft och känsla.

Det här avsnittet är en inbjudan till reflektion och inspiration. Jag hoppas att det ska fungera som en påminnelse om att även de små handlingarna räknas och att var och en av oss har kraften att bidra till en bättre framtid. 

Tack för att ni lyssnar, delar och engagerar er. Era tankar och feedback är värdefulla för mig, och jag ser fram emot att fortsätta dessa viktiga samtal tillsammans med er.

Sébastien 

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.