All Episodes

Ενδιάμεσα της αυλαίας της Σούπερ Λιγκ αλλά και των ρεβάνς για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Νίκος Τσούκας προσγειώνεται στη «γιάφκα» του Sports Journeys. O διευθυντής του Kingbet.net ξεκίνησε με… εκλογές και κατέληξε με πρόβλεψη για τον μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό του Ιουνίου.

Στο, κατά γενική ομολογία, καλύτερο και ανταγωνιστικότερο ελληνικό πρωτάθλημα των τελευταίων -πολλών- ετών, η ΑΕΚ δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου κι άφησε πίσω τον Παναθηναϊκό που έσπασε το ταβάνι, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο νευρικός κλονισμός που πέρασε ο Ολυμπιακός και οι αλλαγές που χρειάζεται ένα ρόστερ σχεδόν πενήντα παικτών. Ο αθόρυβος ΠΑΟΚ που χτίζει για το μέλλον και ο Άρης που αδίκησε τον εαυτό του στο ξεκίνημα.

Ποιος ήταν πολυτιμότερος του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2022-23; Δεν το περιμένατε, αλλά ούτε εκεί συμφώνησαν, δίνοντας όχι έναν, όχι δύο, αλλά τρεις υποψήφιους για τον πολυτιμότερο της χρονιάς!

Από την Ελλάδα, το ταξίδι συνεχίζεται σε Μιλάνο και Μάντσεστερ. Διατηρούν οι γηπεδούχοι το πάνω χέρι, μετά τα πρώτα παιχνίδια, ή οι «μουσαφίρηδες» είναι έτοιμοι για μια μίνι έκπληξη και έναν τελικό με 21 κούπες Πρωταθλητή Ευρώπης στο σύνολο;

Παραδοσιακά όπως συμβαίνει στο Sports Journeys την τελευταία τριετία, ούτε εδώ υπήρξε σύγκλιση απόψεων! Από τον απογοητευμένο, ελέω Μίλαν, Μάρκο Χάννα, στον σκεπτικό Γιάννη Αλυσανδράτο, έως τον αιρετικό Νίκο Τσούκα!

Τι στοίχημα έβαλαν οι τρεις τους για τον τελικό και τι σχέση έχει με αυτό το... Μοναστηράκι και η Ακρόπολη; Ακούστε τις απαντήσεις στο 80ο επεισόδιο του Sports Journeys!

 

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.