All Episodes

May 6, 2022 58 min
Lyt med når jeg taler med Dorothea Gundtoft om psykisk vold, gaslighting og ikke mindst datinglivet efter psykisk vold.

Dorothea har gået i terapi hos mig og fortæller her, om sin vej igennem psykisk vold. Dorothea beskriver hvordan hun har oplevet den psykiske vold, hvad hun har gjort for at blive fri af den og hun fortæller om hvordan hun har det i dag. Dorothea er optaget af dating og det kommer vi selvfølgelig også ind på. Lyt med på en uredigeret samtale mellem Dorothea og mig her.

Dorothea Gundtoft er journalist og forfatter. Dorothea har udgivet bøger i 45 lande. Hendes bøger er oversat til 9 sprog. Hun har skrevet artikler for Vogue, V og Elle, bare for at nævne nogle få. Dorothea har været chefredaktør på Costume og læser på Cambridge. Dorothea har vundet Elle Award og er været på Times "book of the week" liste. Vil du læse mere om Dorothea så kan du læse mere her http://dorotheagundtoft.com/

Husk at like, del give stjerner eller skriv en anmeldelse af podcasten - hvis du tænker at andre vil have glæde af den. Det vil hjælpe andre med at finde den. Tusind tak.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Crime Junkie

Crime Junkie

If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

For You

    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

    Connect

    © 2023 iHeartMedia, Inc.