All Episodes

October 17, 2022 69 min
Lyt med når jeg taler med Luise King om forældrefremmedgørelse. Luise King arbejder med kvinder der oplever eller har oplevet forældrefremmedgørelse. Hun arbejder både individuelt og i grupper med forældrefremmedgørelse. Formålet er at hjælpe kvinder til at stå stærkt i sig selv. Hvis du vil vide mere om Luise King kan du følge hende på instagram
https://www.instagram.com/luiseking/ eller her på hendes hjemmeside www.luiseking.com

Hvis du vil vide mere og følge med kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev her http://eepurl.com/gBvfeb I mit nyhedsbrev deler jeg en masse viden om psykisk vold med dig. Jeg fortæller når jeg udgiver et nyt afsnit i podcasten og meget mere.

Det er vigtigt at du når du har lyttet til podcasten går ind og bruger et øjeblik på at anmelde den eller give den stjerner.
Det betyder at den kommer ud til mange flere og dermed er der flere der får glæde af den. På forhånd tak og tak fordi du lytter med.
Kærligst Anne-Cathrine
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Crime Junkie

Crime Junkie

If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

For You

    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

    Connect

    © 2023 iHeartMedia, Inc.