All Episodes

April 7, 2022 90 min
Psykisk vold i nære relationer. Psykolog Ditte Brorson behandler udøvere af psykisk vold. Og det er både mænd og kvinder. Lyt med når jeg taler med Ditte om, hvad hun bliver mødt af når hun arbejder med udøvere af psykisk vold.
Ditte svarer på spørgsmål om de ved de skader dig? Hvorfor skader de dig? Hvem søger hjælp? Kan de ændre sig? og meget mere.

Når vi taler om vold i denne episode er der tale om psykisk vold.


Tag godt imod os. Lyt med her. Bruger vi fagord som skal uddybes eller er svære at forstå - så skriv til mig på blegvad@protonmail.com, så lover jeg at jeg skal jeg skynde mig at oversætte dem så de er forståelige for alle.

Husk hvis du kan lide min podcast, at like eller dele den - så andre kan få glæde af den :-)

Om Ditte Brorson:
Ditte har sin egen psykolog praksis og så er hun medstifter af foreningen Institut mod vold. Udover hendes private praksis arbejder Ditte også i organisationen Lev Uden Vold, hvor hun står for rådgivnings-tilbuddet Slip Volden, til mennesker der udøver vold i nære relationer.

Læs mere om Ditte her: https://www.psykologdittebrorson.dk/
Læs om Institut mod vold her: http://www.institutmodvold.dk/
Læs om Lev uden vold her: https://levudenvold.dk/

Husk at like, del give stjerner eller skriv en anmeldelse af podcasten - hvis du tænker at andre vil have glæde af den. Det vil hjælpe andre med at finde den. Tusind tak.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Crime Junkie

Crime Junkie

If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

For You

    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

    Connect

    © 2023 iHeartMedia, Inc.