All Episodes

May 18, 2022 24 min
I denne episode af CBS Executive Talks byder vi velkommen til en samtale om integreret ledelses- og forretningsudvikling.

Hvad er de største udfordringer, som ledere står over for, når de skal udvikle egen ledelse med henblik på at skabe værdi for forretningen?
Vi har inviteret både deltagere på vores uddannelsesforløb og undervisere til en samtale om, hvordan man skaber de bedste resultater - og hvordan man skaber plads til udvikling i en travl hverdag.

Vi lever i en tid, hvor virksomhedernes handlinger bliver målt og vejet, og derfor er kundeoplevelsen en vigtig nøgle til virksomhedernes succes. Hvis du som leder vil være med til at skabe unikke kundeoplevelser, viser forskningen, at det sker bedst gennem en integreret indsats med fokus på både ledelses- og forretningsudvikling. Lyt med, når både praktikere og forskere giver deres bud på, hvad organisationer skal være opmærksomme på, når de vil skabe værdi for kunder og interessenter.

Vært: Stine Staffeldt, Program Director, CBS Executive Fonden
Gæster: Marianne Elsass, FM Executive i ISS, Nikolaj Holm Bramsen, IT-udviklingschef i Region Midtjylland.
Jan Molin, professor, Institut for Organisation og Ledelse på CBS., Thomas Ritter, professor, Institut for Strategi og Innovation på CBS og Mogens Bjerre, lektor, Institut for Afsætningsøkonomi på CBS.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Crime Junkie

Crime Junkie

If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

For You

    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

    Connect

    © 2023 iHeartMedia, Inc.