All Episodes

September 15, 2022 84 mins
Hvis du drømmer om mere frihed i dit liv - i din hverdag, så kan det at acceptere at livet er er dynamisk og foranderligt, være med til at give dig friheden.

Katrin fra min bevægelse deler ærligt og sårbart ud omkring hendes eget liv og den læring hun har opnået. Hun er blevet væltet omkuld mere end en gang, men har rejst sig hver gang klogere og mere erfaren på livet. Og det er det hun nu bruger til at skabe en hverdag hun og hendes familie trives i.

Derudover så har Katrin en virkelig anderledes og fantastisk tilgang til bevægelse og træning, som dig der aldrig rigtig er kommet i gang med bevægelse, men har faldet fra 1000 gange kan bruge til at få bevægelsesglæden tilbage igen.

Du kan finde Katrin på instagram:
https://www.instagram.com/minbevaegelse/

Hun har også en gruppe på facebook omkring bevægelse:
https://www.facebook.com/minbevaegelse

På Katrins hjemmeside kan du finde hendes tilbud og læse om bla. legepladsanmeldelser hvor du kan få mere bevægelse ind i dit liv via leg med dine børn

https://www.minbevaegelse.com/
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
The Nikki Glaser Podcast

The Nikki Glaser Podcast

Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.