All Episodes

October 18, 2022 68 min
I dette første afsnit af Charlottes historie, fortæller Charlotte om sit mangeårig forhold med en partner der var både fysisk og psykisk voldelig overfor hende. Hun fortæller om den gaslighting som hun var udsat for. Charlotte fortæller også om hvordan hun slap fri af volden. Lyt med her.

I næste episode fortæller Charlotte om hvordan det er at samarbejde om et fælles barn, med en eks. der både har været psykisk og fysisk voldelig overfor hende. Hun fortæller om hvordan den psykiske vold og gaslighting kan påvirke et samarbejde.

Charlotte og jeg kommer med gode råd til hvordan du kan passe på dig selv hvis du samarbejder med en der har narcissistiske træk, har været psykisk eller fysisk voldelig overfor dig. Lyt med her.

Hvis du vil være fri af psykisk vold og stå stærkere i dig selv har jeg lavet et onlineforløb til dig. I forløbet hjælper jeg dig til at stå stærkere ved at klæde dig på så du bliver mere afklaret og bedre kan gå efter at få det liv som du drømmer om. l
Onlineforløbet er et let tilgængeligt undervisningsforløb som du kan se og tilgå uanset hvor du er. Du kan se det hvor som helst og når som helst. Hvis du vil vide mere så kan du klikke på linket her: https://www.blivfriafpsykiskvold.com/

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev og sikre dig at du følger med og holder dig opdateret Klik her
http://eepurl.com/gBvfeb
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Crime Junkie

Crime Junkie

If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

For You

    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

    Connect

    © 2023 iHeartMedia, Inc.